Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Det finns fyra danssalar som du kan hyra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

I Arena Rotebro, Arena Edsberg, i Häggviksskolans gymnastiksal och i Nya Rotebrohallen finns danslokaler som du kan hyra.

Arena Edsberg

Danssalen är ca 56 m2 och har tre stora fönster. Det finns persienner i alla fönster och gott om belysning som går att dimma. En kortsida samt en långsida har spegelvägg. Vill man inte använda speglarna finns det draperier att dra för. Två långsidor samt en kortsida har dansräcken. I salen finns det tre små bord. Flera eluttag finns i lokalen. 

  • Observera: Det finns ingen ljud-, ljus- eller bildanläggning. Vaktmästartjänst ingår inte i uthyrningen.

Arena Rotebro

Danssalen är 228 m2 (12x19 m). Det finns en scen i lokalen som är 8x4 m. I utrymmet vid sidan om danssalen finns två toaletter och ett kök där det finns spis, mikrovågsugn, kyl och frys och uttag för kaffebryggare m.m. Inne i köket finns också ett bord och stolar. Flera eluttag finns i lokalen. I lokalen finns det gott om klädhängare, bord och stolar för valfri möblering. Dansgolvet får inte beträdas med ytterskor. Det finns två separata ingångar till danssalen. En som är via bibliotekets entré och en som är via Folktandvårdens entré.

  • Observera: Det finns ingen ljud-, ljus- eller bildanläggning. Vaktmästartjänst inger inte i uthyrningen.

Boka danssalarna i Arena Edsberg och Arena Rotebro

Sollentuna kommuns kontaktcenter tar hand om bokningar av danssalarna i Arena Edsberg och Arena Rotebro. När du bokat en lokal hämtar och lämnar du nycklar i Turebergshuset. Du behöver ett lånekort på biblioteket med meröppet för att komma in i lokalerna utanför de bemannade öppettiderna. Ring eller mejla Kontaktcenter vid frågor. Telefon: 08-579 210 00. E-post: kontaktcenter@sollentuna.se

Häggviks spegelsal

Häggviks spegelsal är en sal som ligger i anslutning till Häggviksskolans gymnastiksal. Salen nyttjas främst av Sollentunagymnasterna på kvällar och helger.

Nya Rotebrohallen

Här finns ett aktivitetsrum för bland annat dans.  Rummet har spelegväggar och bänkar och musikanläggning. Den bokas även för kampsport och fysträning  och är utrustad för möten.

 

Publicerad: 18 november 2019