Till navigation Till innehåll (s)

Välkommen till Edsvik! 

Stallbacken kultur (utställning, skaparverkstaden och arrangemang) är stängt med anledning av Covid-19.

Edsbergs slott

Paradvåningen är inredd för att ge en bild av hur det såg ut då det var ett hem åt familjen Rudbeck. Mellan 1 juli och 16 augusti är Edsbergs slott öppet för besökare onsdagar – söndagar kl. 11.00 – 16.00. Fritt inträde.

Gör ett besök i köksträdgården och se hur vi odlar ursprungliga sorter av olika kulturväxter. Köksträdgården fungerar som fröodling och är öppen att besöka när som helst. Det är inte tillåtet att ta några växter.

Besöksadress: Landsnoravägen 10, Sollentuna

Edsbergs slott - kort historik

Vigselrum

Du kan gifta dig borgerligt i vårt fina vigselrum på Edsbergs slott.

Borgerlig vigsel

Stallbacken kultur

Stallbacken kultur - med utställning, skaparverkstaden och arrangemang -  är tillsvidare stängt med anledning av Covid-19.

Evenemang på Edsvik 

Kontakt

För frågor kontakta: kfn@sollentuna.se.

Edsbergsparken

Välkommen att ha en picknick i parken, promenera längs strandpromenaden, träna i utegymmet och njuta av utsikten över Edsviken.

Utsiktsplatsen

Vid utsiktsplatsen finns sittplatser, lekytor och utegym. Här har du en fin utsikt över Edsviken.

Historisk utställning

På stallbacken presenteras Sollentunas och Edsviks historia i den unika utomhusutställningen "Edsvik Sollentuna Sverige – En plats och dess historia".

Mat och dryck i Oxstallet

Edsvikens piazza & gelateria serverar sallader, flaguetter, glass och fikabröd i Oxstallet på Stallbacken. Öppet onsdag – söndag kl. 12.00 – 17.30. Vid dålig väderlek stänger vi tidigare.