Till navigation Till innehåll (s)

Jourer

Har du blivit utsatt för ett brott eller har du ett akut problem och behöver hjälp eller råd? I Sollentuna finns flera olika jourer du kan vända dig till .

SAGA- stöd och hjälp för barn och unga som mår dåligt

SAGA Sollentunas webbplats är till för dig som vill veta var du kan vända dig när ett barn eller en ungdom behöver hjälp.

SAGA Sollentuna

Brottsofferjouren Stockholm-Gotland

Brottsofferjouren är en ideell organisation som finns över hela landet. De arbetar för att alla brottsdrabbade ska få det stöd som de har rätt till. Det kostar ingenting att kontakta Brottsofferjouren.

Brottsofferjouren

Socialjouren Nordväst

Du kan vända dig till socialjouren om du har akuta sociala problem som inte kan vänta tills socialkontoret öppnar.

Socialjouren Nordväst

Maria Ungdom

Har du problem med alkohol eller andra droger och vill ha hjälp? Eller är du kanske en förälder som är oroad över din ungdom och behöver akut hjälp?

Maria Ungdom

Sollentuna kvinnojour

Sollentuna kvinnojour stöttar kvinnor som misshandlas fysiskt eller psykiskt av någon närstående. Det kan vara en sambo, partner, förälder eller syskon.

Sollentuna kvinnojour

Indra tjejjour

Indra tjejjour är en ideell förening. Vi jobbar med att stötta och stärka unga tjejer, queer- och transpersoner. Om du identifierar sig som tjej kan du kontakta en tjejjour för stöd eller pepp.

Indra tjejjour

Akillesjouren

Akillesjouren är en förening för män som blir misshandlade i en nära relation. Akillesjouren erbjuder samtalsstöd och arbetar för att synliggöra den problematik som finns.

Akillesjouren

Mer läsning för dig