Till navigation Till innehåll (s)
vuxna och ungdomar på möte

Lokaler för möten och event

Du kan hyra lokaler för enstaka offentliga kulturarrangemang, möten, föredrag med mera. Samlingssalarna bokas per timme. I samtliga lokaler gäller alkoholförbud.

Lokalerna bokas på olika sätt, men avgifterna är samma för alla samlingslokaler. Här kan du söka ledig tid och göra en preliminär bokning av

  • Amorinasalen och Tintomararummet
  • Arena Rotebro

Sök ledig tid och gör en bokningsförfrågan

Avgifter för samlingssalar.

Kontakt

Arena Satelliten

I Arena Satelliten finns två lokaler som du kan hyra för event.

  • Klubben med stor scen för föreställningar och konserter. Ljud- och ljusanläggningen ingår inte i lokalhyran. Det beställer du separat.
  • Ljusgården passar för dans, film, föreläsningar och möten. Den är för det mesta uppbokad av daglig verksamhet, men det finns strötider.

Kontakt

Malenelund

Den före detta scoutstugan i Edsbergsparken går att hyra på söndagar och måndagar. Du måste vara över 18 år för att få hyra. Lokalen rymmer cirka 70 personer och har ett litet pentry samt två mindre toaletter. Den är inte handikappanpassad. Adress: Strandvägen 80

Lägergården Edsvall

Vid Rösjöns norra ände ligger Edsvall. Här finns två små hus, ett båthus och egen strand. Gården lämpar sig för dagkollo, lägerskolor, övernattningar, teambuilding och liknande. 

Priser och bokning av Edsvall

Sollentuna Rackethall

Sollentuna Badmintonsällskap hyr ut ett mötesrum. Här finns ett stort bord för 10 personer samt ett tiotal extrastolar. Och whiteboard som är fastmonterad på väggen.

Priser och lediga tider