Till navigation Till innehåll (s)

Människohandel och sex mot ersättning

Stöd och rådgivning för dig som köper eller säljer sexuella tjänster och vill ha hjälp att sluta.

Sex mot ersättning

Har du erfarenhet av sex mot ersättning eller sugardejting? Har andra sålt dig? Eller har du sex på ett sätt som inte får dig att må bra? Även du som har erfarenhet från till exempel stripp- eller porrbranschen är välkommen att vända dig Mikamottagningen som erbjuder dig stöd. Här kan du få samtalskontakt och medicinsk rådgivning. Kontakten på mottagningen är kostnadsfri, och de som arbetar där har tystnadsplikt och du kan välja att var anonym. Även du som anhörig, partner eller vän som känner oro för någon kan vända dig till Mika-mottagningen.

Mikamottagningen är öppen för den som är över 18 år och får ersättning för att ha sex med någon eller skadar dig med sex. Mottagningen är även öppen för personer som utsätts för människohandel för sexuella ändamål. 

Jag vill läsa mer på Mika-mottagningens webbsida

Kontaktuppgifter, MIKA- mottagningen

E-post: mikamottagningen.sof@stockholm.se
Telefon: 
08-508 25 501 eller 08-668 69 87

Köp av sexuella tjänster

På KAST-mottagningen kan du som köper sexuella tjänster få hjälp och rådgivning för att sluta. Du kan vara anonym och besöken är kostnadsfria. De som arbetar på mottagningen har tystnadsplikt.

Vill du diskutera, minska, eller sluta med ditt sexköpande eller sexberoende? Genom behandlingsenheten KAST (köpare av sexuella tjänster) kan du få hjälp.

Du kan vända dig till KAST om du

  • köper sexuella tjänster
  • porrsurfar
  • har funderingar kring sexköp
  • upplever att du har ett sexmissbruk.

Du kan få samtalsbehandling och rådgivning via telefon, e-post eller besök hos KAST-mottagningen. De erbjuder individuell kontakt eller tillsammans som par eller familj. Du som anhörig är också välkommen att höra av dig för råd och stöd, oavsett om din partner har kontakt med mottagningen eller inte.

KAST vänder sig till den som är över 18 år och  köper sexuella tjänster, eller den som har funderingar kring sexköp. De vänder sig även till den som upplever att hen har ett tvångsmässigt sexuellt beteende, så kallat sexmissbruk.

Jag vill läsa mer på KAST-mottagningens webbsida

Kontaktuppgifter, KAST-mottagningen

E-post: kastmail.sof@stockholm.se
Telefon: 
020–220 440