Till navigation Till innehåll (s)

Skolplattformen Infomentor 

Alla kommunala skolor och förskolor har en gemensam skolplattform för att underlätta för dig som vårdnadshavare och för alla våra lärare och pedagoger. Här kan du rapportera frånvaro, boka tid för utvecklingssamtal och följ vad som sker på förskolan.

Du behöver bara en inloggning för alla barn i familjen. Alla uppgifter till inloggningen får du från din förskola eller skolaHar du problem med inloggningen, kontakta administratören på din skola/förskola. 

Via plattformen följer du det dagliga

  • Följ vad som sker på förskolan och barnets utveckling. Vårdnadshavare får tillgång till barnets portfolio med bilder, filmer och kommentarer om lärandet.
  • Här finns hemuppgifter och pågående skolprojekt. Här tar du också del av skolresultat och lärarens bedömningar
  • Rapportera frånvaro, boka tid för utvecklingssamtal eller ställa frågor till en pedagog.

Skolplattformen ger också pedagogerna ett verktyg där de planerar, genomför och följer upp undervisningen. En direkt koppling i verktyget till kunskapskraven erbjuder pedagogen en bra struktur för bedömning av elevens arbete, samtidigt som det presenteras för dig som vårdnadshavare.

Elev - logga in

Förälder/vårdnadshavare - logga in med e-legitimation Förälder/vårdnadshavare - logga in med användarnamn och lösenord Medarbetare - logga in