Till navigation Till innehåll (s)

Föräldragrupper

Vi erbjuder olika typer av föräldragrupper för att hjälpa dig i ditt föräldraskap. Här hittar du stöd och grupper för både mindre och större barn samt ungdomar.

Hitta den föräldragrupp som passar bäst för er

 • KOMET

  KOMET – en föräldragrupp som vänder sig till de föräldrar som upplever dagliga konflikter ihop med sitt barn. KOMET består av 10 gruppträffar som ger konkreta verktyg i hur du kan hantera konflikter på ett mer framgångsrikt sätt.

 • Välkommen till vår nystartade föräldragrupp "Tillsammans"

  Det här är en grupp för er som fått ert första barn och som vill gå tillsammans i föräldragrupp för att prata om föräldraskapet och parrelationen. Start är aktuell först 2024.

 • Svenska med baby

  Du som är föräldraledig med barn som är 0-2 år är välkommen till våra öppna föräldragrupper i Edsberg, Tureberg och Rotebro. Här kan du både umgås med andra föräldrar och lära dig svenska.

 • Trygghetscirkeln

  Trygghetscirkeln är ett föräldrastödsprogram som visar hur du som förälder stärker relationen till ditt barn och hur du kan förstå ditt barns känslomässiga behov av trygghet, tröst, stöd och utforskande. Programmet bygger på anknytningsteorin.

 • ABC Barn 3 - 12 år

  ABC - Barn är ett föräldrastödsprogram som syftar till att stärka relationen mellan dig och ditt barn. Målgruppen är föräldrar med barn i åldern 3-12 år och som bor i Sollentuna. Vi startar i höst en grupp för självstående /ensamstående...

 • ABC Tonår 13 - 19 år

  ABC - Tonår är ett föräldrastödsprogram som syftar till att stärka relationen mellan dig och din tonåring. Målgruppen är föräldrar med barn i åldern 13-19 år och som bor i Sollentuna. Gruppen är nu fullsatt och anmälan stängd.