Till navigation Till innehåll (s)
Dans i spegelsal

Danssalar 

Det finns fyra danssalar som du kan hyra. Danssalarna i Arena Rotebro och Edsberg, Häggviksskolans gymnastiksal och Nya Rotebrohallen.

Sök ledig tid och gör en bokningsförfrågan

Avgift för hyra av danssalarna

Danssalarna i Arena Edsberg och Rotebro

När du bokat en lokal hämtar och lämnar du nycklar hos Kontaktcenter på Sollentuna bibliotek. Du behöver ett lånekort på biblioteket med meröppet för att komma in i lokalerna utanför de bemannade öppettiderna.

Arena Edsberg

Danssalen är ca 56 m2 och har tre stora fönster. Det finns persienner i alla fönster och gott om belysning som går att dimma. En kortsida samt en långsida har spegelvägg. Vill man inte använda speglarna finns det draperier att dra för. Två långsidor samt en kortsida har dansräcken. I salen finns det tre små bord. Flera eluttag finns i lokalen. 

Observera: Det finns ingen ljud-, ljus- eller bildanläggning. Vaktmästartjänst ingår inte i uthyrningen.

Arena Rotebro

Danssalen är 228 m2 (12x19 m). Det finns en scen i lokalen som är 8x4 m. I utrymmet vid sidan om danssalen finns två toaletter och ett kök där det finns spis, mikrovågsugn, kyl och frys och uttag för kaffebryggare m.m. Inne i köket finns också ett bord och stolar. Flera eluttag finns i lokalen. I lokalen finns det gott om klädhängare, bord och stolar för valfri möblering. Dansgolvet får inte beträdas med ytterskor. Det finns två separata ingångar till danssalen. En som är via bibliotekets entré och en som är via Folktandvårdens entré.

2020-05-05. För närvarande så används endast entrén till Folktandvården för att komma in i salen. De kan alltså inte gå via biblioteket då det skett en vattenläckan där. Detta kommer gälla tillsvidare. 

Observera: Det finns ingen ljud-, ljus- eller bildanläggning. Vaktmästartjänst inger inte i uthyrningen.

Häggviks spegelsal

Häggviks spegelsal är en sal som ligger i anslutning till Häggviksskolans gymnastiksal. Salen används främst av Sollentunagymnasterna på kvällar och helger.

Häggvikshallens spegelsal

Nya Rotebrohallen

Här finns ett aktivitetsrum för bland annat dans.  Rummet har spegelväggar, bänkar och musikanläggning. Den bokas även för kampsport och fysträning  och är utrustad för möten.

Nya Rotebrohallen