Till navigation Till innehåll (s)
Unga tjejer vid Rotebrohallen

Idrottsanläggningar

Du kan hyra sporthallar och gymnastiksalar för din förening eller privat. I Sollentuna finns stora möjligheter att ägna sig åt olika sporter, både organiserat och spontant.

Idrottsanläggningar i Sollentuna

Här kan du läsa mer om våra idrottsanläggningar och hur du ska göra för att boka.

 • Edsbergs sportfält

  Här finns en tennishall, fyra fotbollsplaner och bana i skogen för parkour. Rösjöspåret passerar förbi och en bit bort finns ett utegym.

 • Fotbollsplaner i Sollentuna

  Fotbollsplanerna används flitigt av våra fotbollsklubbar. Du som vill boka för eget spel kan boka vissa tider på Vaxmoraplan.

 • Gymnastiksalar

  Gymnastiksalarna kan hyras av idrottsföreningar, privatpersoner eller företag. Du kan hyra för ett enstaka tillfälle eller boka en fast träningstid för en hel termin.

 • Norrvikens sjösportcenter

  Norrviken är ett populärt friluftsområde på både vintern och sommaren. Här finns en toppmodern anläggning för skridsko och paddling som drivs av föreningarna Sollentuna kanot och Sollentuna skridskosällskap.

 • Simhall

  Sollentuna Sim- och sporthall är en friskvårdsanläggning med simhall, relaxavdelning, gym och två sporthallar. Anläggningen drivs av Medley på uppdrag av Sollentuna kommun.

 • Sollentunavallen

  Sollentunavallen är vår huvudanläggning för idrott. Här ligger vår största arena för friidrott ute och även Sollentuna friidrottshall. Här finns två fotbollsplaner, två ishallar och en bandyplan. Vår skatepark och pumptrack finns...

 • Sporthallar

  Idrottsföreningar kan hyra våra sporthallar för fasta träningstider under hela året. Företag och privatpersoner kan hyra för enstaka tillfällen.

Mer läsning för dig