Till navigation Till innehåll (s)
Unga tjejer vid Rotebrohallen

Idrottsanläggningar

Du kan hyra sporthallar och gymnastiksalar för din förening eller privat. I Sollentuna finns stora möjligheter att ägna sig åt olika sporter, både organiserat och spontant.

 • Edsbergs sportfält

  Här finns en tennishall, fyra fotbollsplaner och bana i skogen för parkour. Rösjöspåret passerar förbi och en bit bort finns ett utegym.

 • Invigning av Sollentuna Fotbollshall

  Fotbollsplaner i Sollentuna

  Fotbollsplanerna används flitigt av våra fotbollsklubbar. Du som vill boka för eget spel kan boka vissa tider på Vaxmoraplan.

 • Gymnastiksalar

  Gymnastiksalarna kan hyras av idrottsföreningar, privatpersoner eller företag. Du kan hyra för ett enstaka tillfälle eller boka en fast träningstid för en hel termin.

 • Norrvikens sjösportcenter

  Nu bygger vi ett Sjösportcenter vid Norrviken

  Norrviken är ett populärt friluftsområde på både vintern och sommaren. Här bygger vi nu en anläggning med nya bryggor, parkering och tre nya hus. Det blir bland annat ett café och omklädningsrum.

 • Vattengymnastik i simhallen

  Simhall

  Sollentuna Sim- och sporthall är en friskvårdsanläggning med simhall, relaxavdelning, gym och två sporthallar. Anläggningen drivs av Medley på uppdrag av Sollentuna kommun.

 • -

  Sollentunavallen är vår huvudanläggning för idrott

  Här ligger vår största arena för friidrott ute och även Sollentuna friidrottshall. Här finns två fotbollsplaner, två ishallar och en bandyplan. Vår skatepark och pumptrack finns också här.

 • Silverdalshallen

  Sporthallar

  Våra sporthallar kan hyras av idrottsföreningar för fasta träningstider under hela året. Företag och privatpersoner kan hyra sporthallarna för enstaka tillfällen.