Till navigation Till innehåll (s)

Amorinasalen och Tintomararummet

Du kan hyra Amorinasalen och Tintomararummet på vardagar kl 10.00-24.00, lördagar 10.00-24.00 och söndagar 10.00-24.00. De hyrs inte ut för fest.

Sök ledig tid och gör en preliminärbokning

Avgifter för samlingssalar

Amorinasalen och Tintomararummet

Adress
Aniaraplatsen 2

Telefonnummer
08-579 210 00

E-post
kontaktcenter@sollentuna.se

En förening får boka Amorina eller Tintomara max två helger per månad. Du som hyr sköter det mesta själv, eftersom vaktmästarhjälp inte ingår. Du plockar fram den tekniska utrustning du vill använda och gör eventuell ommöblering. När ni är klara ska lokalen eller lokalerna återställas till sitt ursprungliga skick. 

Lokalerna kan hyras vardagar kl 16.00-24.00, lördagar 10.00-24.00 och söndagar 07.00-24.00. De hyrs inte ut för fest. 

Du hämtar och lämnar nycklarna hos kontaktcenter i Turebergshuset, Turebergs Torg 1.

Amorinasalen

Amorinasalen används främst för konserter och seminarier. Här finns en fast scen och plats för max 131 stolar på golvet och 24 på scenen. Amorinasalen är drygt 250 kvadratmeter exklusive scen, och har en takhöjd på över fyra meter. Salen är möblerad med stolar i rader.

Det finns en fast monterad ljudanläggning med en mindre mixer med tre tillhörande mikrofoner (två handhållna och ett head-set) samt cd-spelare. Projektor (för dator), skrivtavla/blädderblock, notställ, körgradänger, piano och flygel finns att tillgå. Dessa ingår i priset. Du behöver ta med egen dator och eventuell adapter till projektorn. Projektorn har VGA-kontakt.

Tintomararummet

Tintomararummet används för teaterföreställningar, möten och som kafédel vid program i Amorinasalen. Här finns bord och stolar för 40 personer samt en köksdel med kaffebryggare och kaffegods. Skrivtavla/blädderblock och liten portabel ljudanläggning med headset finns i lokalen och ingår i priset. Max 149 personer får vistas i rummet.

Tintomararummet är 126 kvadratmeter, med en takhöjd på tre meter. Det finns trådlöst nätverk i Tintomararummet. Det finns en dataprojektor med HDMI- och VGA-kontakt, den finns på en vagn i lokalen. Det finns också en portabel duk att projicera på och det går även att projicera på väggarna i rummet. Det finns en mikrofon på ljudvagnen i Tintomara. Eftersom högtalaren bara har en ingång måste du välja mellan headset eller sladdbunden mikrofon. Headset är alltid i som standard men går att byta.