Till navigation Till innehåll (s)

Arena Satelliten 

Arena Satelliten är en mötesplats/aktivitetshus/ungdomshus för ungdomar. Här drömmar bli verklighet! Här finns scener, replokaler, studios, projektkontor och mötesrum.

Arena Satelliten

Adress
Allfarvägen 4

Telefonnummer
08-579 228 94

Verksamhet för dig i åldern 16-25 år

Ungdomsverksamheten förändras hela tiden beroende på vilka ungdomar som för närvarande nyttjar huset. Det som är centralt är att verksamheten bygger på ungdomarnas aktiva medverkan. Tanken är att alla vilda idéer ska kunna genomföras. Det gäller bara att hitta rätt sätt för just den idén.

Har du idéer och vill dra igång ett projekt? Vi har projektkontoret Bankomaten där vi hjälper dig som har ett större projekt du vill dra igång. I Bankomaten kan du söka resurser i form av lokaler, utrustning, ledare och material. Vi gör festivaler, ungdomsfester, cosplay-event, LAN, mässor, rockkvällar, grafittistickningskvällar, ljud-ljuskurser, musikaler, stödgalor, musikhjälpen, fotokurser, konstvernissager, kurser i eventsäkerhet och mycket, mycket mer. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Studios och replokaler

Bokningsbara söndag – måndag 8:00-22:00, lördagar 8:00-19:30, med vissa reservationer.

  • Podcast studio
  • DJ-studio med Pioneer-utrustning
  • Två inspelningsstudios, en med mickbås och en mer riktad för att producera musik.
  • Replokaler
  • Dansstudio
  • Filmstudio med dator (Adobe Premier, Final Cut, Illustrator, Photoshop m.m.)

Ungdomar mot våld

Ungdomar Mot Våld är en ungdomsdriven förening som har fokus på eventsäkerhet. Cirka en gång per år påbörjas en ny grupp som får genomgå en utbildning. Här ingår bland annat teoretisk eventsäkerhet, arenateori, visitation, radiokommunikation, konflikthantering, lag och rätt, första hjälpen, brandsäkerhet, säkerhetsplanering och riskanalyser.

Arena Satellitens webbsida

Idrottshallarna i Arena Satelliten