Till navigation Till innehåll (s)

Hallar och idrottsanläggningar 

Här finns sporthall eller gymnastiksal som du kan boka privat eller för din förening. Sollentunavallen och Edsbergs sportfält erbjuder också stora möjligheter för olika sporter, både organiserad och spontan idrott.

 • Uppleva & göra

  Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner, parkour

  Motionsspåret Rösjöspåret passerar sportfältet och en bit bort finns ett utegym. Både tennishallen och fotbollsplanerna flyttas i och med att området Väsjön byggs och får ge plats för en mer parkliknande yta.

 • Uppleva & göra

  Boka en gymnastiksal

  Gymnastiksalarna kan hyras av idrottsföreningar, privatpersoner eller företag. Du kan hyra för ett enstaka tillfälle eller en fast träningstid för en hel termin.

 • Uppleva & göra

  Anläggningar för spontanidrott

  Du måste inte tillhöra en förening för att vara aktiv! Här finns idrottsplatser, motionsspår och utegym där du kan träna på dina egna villkor. Du är också välkommen till skateparken på Sollentunavallen och parkourbanan vid Edsbergs...

 • Uppleva & göra

  Sollentunavallen är vår huvudanläggning för idrott

  Här finns Sollentuna friidrottshall, utomhusarena för friidrott, två fotbollsplaner, två ishallar, bandyplan, skatepark och pumptrackbana.

 • Uppleva & göra

  Boka en sporthall

  Sporthallar kan hyras av idrottsföreningar för fasta träningstider under hela året. De kan också hyras för enstaka tillfällen av företag och privatpersoner.

 • Uppleva & göra

  Tennis och badminton

  I Sollentuna finns en tennishall och en rackethall. Banor utomhus finn i Rotebro och Edsviken. All verksamhet bedrivs av föreningar.