Till navigation Till innehåll (s)
Efterhäng - en barnkonsert

Efterhäng - mat och musik efter förskolan

Välkomna till en musikalisk upplevelse tillsammans mitt i vardagen. Här får barn och deras vuxna lyssna på musik på en träffpunkt för seniorer. Vi bjuder på mellanmål.

Konserter för förskolebarn, föräldrar, förskolor och far- och morföräldrar samt fler. Vi bjuder på konsert och mellanmål på väg hem från förskola och jobb eller på väg till något.

  • Tisdagar: 6/9, 4/10, 8/11 och 6/12
  • Vi öppnar lokalen kl 15.30 och bjuder på fika/mellanmål.
  • Konsert: kl 16.30-17.00
  • Plats: Malmgårdens Träffpunkt, Malmvägen 12 A.
  • Konsertserie i samarbete med Musikcentrum Öst.

Folkbus!

Tisdag 6 september kl 16.30-17.00

En riksspelman, en trixspelman och en multiriskspelman spelar lekfulla folkvisor och musik från Sverige och hela världen och berättar om de olika länderna, kulturerna och om alla instrumenten som de spelar på.

Lamine Cissokho

Tisdag 4 oktober kl 16.30-17.00

Lamine Cissokho är griot - musiker och berättare från Senegal - liksom hans familj varit sedan flera hundra år tillbaka. Hans konserter bygger på en nära och humoristisk publikkontakt där hans berättelser från Senegal blandas med cora-spel (ett stränginstrument), sång och nya elektroniska sätt att använda instrumentet.

Vattenmannen & Speed

Tisdag 8 november kl 16.30-17.00

När Vattenmannen och Speed dyker upp kan vad som helst hända! För Vattenmannen och Speed är vänskap och vatten det viktigaste på hela jorden! De kommer med jazz, pop och reggae och alla får vara med och sjunga, dansa och diskutera. 

Skräpitas

Tisdag 6 december kl 16.30-17.00

Skräpitas är en föreställning om återvinning, skräp och miljön med musikerna Diva och Liliana. Slagverksduon blandar på ett lekfullt sätt gamla och nya sånger, rytmer och ramsor från Sverige och Sydamerika: Brasilien, Colombia, Argentina, Uruguay, Chile, Peru och Kuba.