Till navigation Till innehåll (s)
I Malmparken

Aktiviteter på loven 

Det finns flera aktiviteter att hitta på i Sollentuna under loven. Fler aktiviteter och mer information inför sommarlovet

Aktiviteter på loven

Utbudet av aktiviteter under sommarlovet påverkas i år av den pågående pandemin. Sollentuna kommun erbjuder aktiviteter där det är möjligt att hålla avstånd till varandra. Aktiviteter är begränsade till max 8 deltagare så det är viktigt att du bokar din plats i förväg.

I sommar är det OS i Japan och det har inspirerat oss att knyta an till japansk kultur i olika former. På Stallbacken kultur kan du lära dig att teckna Manga eller fördjupa kunskaper du redan har. Du kan vika origami eller bli en fena på Haikudikter! Våra mobila fritidsledare ser till att det händer aktiviteter på flera platser i kommunen. Bibliotekscykeln ger läsupplevelser från cykelsadeln. Eller vad sägs om att prova på livet förr på Klasro skolmuseum eller gå skrivarkurs på Edsbergs slott?
Utbudet kommer att publiceras på den här sidan med start i vecka 20. Programmet kommer att kunna förändras i det fall regler och rekommendationer ändras.

Rekommendationer 

Alla arrangörer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för aktiviteter och evenemang. Det innebär bland annat att:

  • Aktiviteterna sker i mindre grupper. 
  • Alla ska stanna hemma från aktiviteterna om man är sjuk, det gäller även om man bara känner sig lite förkyld.
  • Möjligheter till god handhygien finns.