Till navigation Till innehåll (s)

Ledsagarservice

Om du har en funktionsnedsättning som gör att du inte själv kan ta dig till olika platser, så kan du få hjälp av en ledsagare.

Ledsagarens uppgift är att hjälpa dig delta i samhällslivet genom att vara ett stöd och visa dig vägen om det behövs. En ledsagare kan till exempel hjälpa dig till en fritidsaktivitet så som att gå på bio eller besöka vänner. Du kan också få hjälp med att uträtta olika ärenden eller bara ta en promenad.

Välj utförare själv

Ledsagarservice ingår i kommunens valfrihetssystemet. Det betyder att du som har fått insatsen själv får välja vilken utförare som ska ansvara för ditt stöd.

 • Funkisgruppen - Ledsagarservice

  Som kund hos oss är det du som ”äger dina timmar”. 

 • Adela Omsorg - Ledsagarservice

  Vi hjälper Dig på det sätt Du önskar utifrån dina önskemål och ditt funktionshinder! 

 • AB SOLOM - Ledsagarservice

  Vi är den kommunala utföraren till barn/ungdomar och vuxna. 

 • Kura omsorg - Ledsagarservice

  Vi som organisation har 10 års samlad erfarenhet av olika delar av assistans och funktionsnedsättningar och diagnoser och utför alla typer av uppdrag. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

 • Sollentuna Omsorg - Ledsagarservice

  Sollentuna Omsorg erbjuder insatser till just dig som bor i Sollentuna, vår utgångspunkt är din vardag, dina rutiner och dina önskemål. 

 • KMK Omsorg - Ledsagarservice

  KMK Omsorgs inriktning är att erbjuda dig omsorg av bästa kvalitet och därför ska du känna dig trygg och säker med oss som utförare. 

 • Akedo Omsorg - Ledsagarservice

  Vi erbjuder individanpassade vård- och omsorgstjänster som är inriktad mot äldre och funktionshindrade. Ett flexibelt och engagerat gäng med lång erfarenhet inom vården som sätter stort fokus på människans drivkraft att vilja styra...