Till navigation Till innehåll (s)
Våga vara annorlunda

Funkisfestivalen 

I Sollentuna arrangerar vi en deltävling i Funkisfestivalen, en stor musiktävling för personer med funktionsnedsättning. Du som tävlar ska vara över 15 år. Alla kan vara publik!

Vad är Funkisfestivalen?

Sollentuna kommun är medlem i föreningen Funkisglädje som arrangerar finalen i Funkisfestivalen. Funkisfestivalen är en sångtävling för personer över 15 år med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Syftet med festivalen är att lyfta målgruppen, personer med funktionsnedsättning, och deras rätt att delta i kulturlivet som vem som helst, liksom att skapa ett rikstäckande nätverk mellan olika kommuner som vill arbeta fördomsfritt med målgruppen. 

Nu är det dags att anmäla sig till Funkisfestivalen!

Torsdagen den 14 januari är det dags för Sollentunas deltävling i Funkisfestivalen på Arena Satelliten.  Är du intresserad av att vara med kan du klicka på länken nedan. Anmälan är öppen fram till 1 december.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför kan det bli vissa förändringar i årets deltävling.  Vi meddelar alla artister i god tid hur dagen kommer att bli.

Anmäl dig här