Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Digitala möten, på olika språk, om vaccination mot Covid-19

  Under maj arrangerar Sollentuna kommun digitala dialogmöten, på tre olika språk, om vaccinet mot covid-19 tillsammans med Transkulturell Centrum - Region Stockholm. Syftet är att informera om vaccinet mot Covid-19 och uppmuntra till vaccination.
  Spruta covid-19
  Kommun & Politik
 • Möt vinnaren av Barn- och elevpriset 2020

  Hiwa Ismail undervisar årskurs 6-9 i idrott och hälsa samt SO på Norra Strand Dibber. Han är en av vinnarna av Sollentuna lärarpris 2020 och har jobbat på Norra Strand i 3 år. För honom är det bästa med jobbet att möta alla fantastiska elever och fina kollegor.
  Hiwa Ismail
  Förskola & skola
 • Planerade förbättringsarbeten på Sollentunas vägar

  Varje år genomförs underhåll och förbättringar av Sollentunas vägar. Nu finns en ny webbsida som visar vilka arbeten som är planerade för kommande år.
  Asfaltering
  Bygga, bo & miljö
 • Sollentuna kvar i topp bland Miljöbästa kommuner

  Sollentuna är fortsatt en av Sveriges Miljöbästa kommuner. Det meddelar tidskriften Aktuell Hållbarhet som varje år rankar svenska kommuners miljöarbete och resultat.
  Bygga, bo & miljö
 • Hjärtan hjälper till att hålla avstånd och visa omtanke

  I sommar kommer du återigen se inslag i form av hjärtan och popup-parker i Sollentuna. Syftet är att påminna alla om att hålla avstånd och visa omtanke för att minska smittspridningen av covid-19.
  Hjärtan på asfalt
  Kommun & Politik
 • Vaccinering för personer födda 1971 eller tidigare

  Nu påbörjar Region Stockholm vaccineringen för personer födda 1971 eller tidigare.
  Kommun & Politik
 • Möt Maria, Vinnare av Sollentuna lärarpris i digitalisering

  Maria Simpson Sandfjord är mellanstadielärare på Sollentuna Musikklasser och en av vinnarna av Sollentuna lärarpris 2020. Hon har arbetat som lärare i 21 år, varav 8 år på Sollentuna Musikklasser. För henne är det bästa med jobbet variationen och möjligheten att utvecklas, att hon har friheten att utforma sin undervisning.
  Lärarpris 2020
  Förskola & skola