Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Synpunkter utvecklar kommunens kontaktcenter

  Kommunens kontaktcenter utvärderar hela tiden verksamheten genom en uppföljande enkät. Den får alla som skickar e-post till oss möjlighet att besvara och även ett slumpmässigt urval av de som ringer till oss. Vi använder de betyg vi får för att förbättra vår verksamhet.
 • Vårens höjdpunkter på Edsvik

  Våren på Stallbacken är fullspäckad med aktiviteter för alla. Välkommen att besöka konsthallen, fira högtider, konserter och föreläsningar.
 • Sollentuna får mycket bra betyg för bemötande vid kontakt

  Sollentuna kommun har hög kundnöjdhet efter kontakt med socialtjänsten, goda skolresultat och ett mycket bra betyg för bemötandet vid kontakt med kommunen. Det och mycket mer visar rapporten Kommunens Kvalitet i Korthet (KKiK) för 2019.
 • Sprängningar i samband med byggandet av förbifart Stockholm

  I samband med byggandet av E4 Förbifart Stockholm kommer det att dras en ny vattenledning i Töjnan. Det innebär att sprängningsarbete kommer pågå mellan 27 januari och 6 februari.
  Trafik & resor
 • Ingen utdelning av avfallspåsar i kommunhuset

  Från den 3 februari är det inte längre möjligt att hämta papperspåsar för matavfall i kommunhuset. Om du har slut på påsar är du välkommen till SEOM på Knista gård.
 • Eget företag som sommarjobb

  Ungdomar som vill starta eget företag kan göra detta som sommarjobb genom att gå programmet Rookie Startup. Under fyra veckor i sommar, vecka 25-28, kan unga få möjlighet att starta ett företag och förverkliga en idé.
 • Nu är det dags att ansöka om skolplats

  Du som har barn som fyller sex år under 2020 ska ansöka om skolplats för hösten 2020. Om ditt barn går på en skola som inte har nästa årskurs måste du också ansöka om skolplats. Ansökningsperioden är 9 - 31 januari.