Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Sollentuna kommuns ordningsföreskrifter uppdateras

  Sollentunas allmänna lokala ordningsföreskrifter har uppdaterats. De nya föreskrifterna godkändes av kommunfullmäktige den 23 maj och har nu även godkänts av Länsstyrelsen Stockholm. Uppdateringen gäller bland annat kopplingsregler för hundar, alkoholförtäring på offentlig plats och användning av fyrverkerier och pyroteknik.
  Kommun & Politik, Bygga, bo & miljö
 • Möt Annelie Hallerström, vinnare av lärarpriset i hållbarhet

  Läraren Annelie Hallerström är årets vinnare av Sollentuna kommuns lärarpris i kategorin hållbarhet. Annelie har sedan sin lärarexamen 2011 arbetat större delen av sitt yrkesliv i Sollentuna. Sedan fyra år tillbaka arbetar hon på Rösjöskolan.
  Porträttbild av Annelie Hallerström.
  Förskola & skola
 • Friidrottsgala på Sollentunavallen samlar lokala talanger

  Söndag den 16 juni går Folksam Grand Prix Sollentuna av stapeln på Sollentunavallen. Galan samlar internationell och svensk elit, samt lokala friidrottstalanger. Tolv av de tävlande är elever från Riksfriidrottsgymnasiet i Sollentuna.
  Sollentunavallen i Sollentuna.
  Uppleva & göra
 • Nominera och ansök till årets priser och stipendier

  Från kultur och konst till idrott och byggnadsvård. Sollentuna kommun erbjuder ett brett utbud av stipendier, utmärkelser och priser för att uppmuntra och stödja olika områden av samhället. Skicka in din ansökan eller nominera en person som du tycker har gjort en viktig insats.
  Grupp som håller händerna i luften
  Uppleva & göra
 • Förbättringar av Rösjöbadet

  Inför kommande badsäsongen har Sollentuna kommen gjort flera förbättringar av kommunens största badplats. Rösjöbadets omklädningsrum och toaletter är renoverade och platsen har fått både utegym och balansbana.
  En bana i trä där man kan balansera.
  Uppleva & göra
 • Möt Maria Orberson Töverud, årets skolledare i Sollentuna

  Maria Orberson Töverud är årets vinnare av skolledarpriset, en av kategorierna i Sollentunas lärarpris. Maria arbetar som rektor vid Rösjöskolan och prisas för sitt visionära ledarskap och arbete med att skapa starka samarbeten.
  Porträttbild av Maria Orberson Töverud.
  Förskola & skola