Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • SWELIFT årets företagare i Sollentuna 2023

  Fredrik och Andreas Bengtsson som driver SWELIFT utses till årets företagare i Sollentuna 2023. Utmärkelsen ges ut av Företagarna och är ett samarbete med Sollentuna kommun. Priset delades ut under en företagsträff den 2 juni.
  Utdelning av priset Årets företagare i Sollentuna
  Jobb & företagande
 • En månad med våra sex hemtjänstutförare

  Sedan den 3 maj är kommunens utförare av hemtjänst upphandlade enligt LOU (lagen om upphandling).
  Omsorg & Stöd
 • Möt Kim- vinnaren av Digitaliseringspriset 2022

  Kim Jensen är 2022 års vinnare av Sollentuna lärarpris inom kategorin digitalisering. Han jobbar på Gärdesskolan och började jobba i Sollentuna år 2008. För Kim är det bästa med jobbet att få se eleverna uppnå sina mål och att lyckas.
  Lärarpriset 2022 1:a-pristagarna
  Förskola & skola
 • Kulturskolan flyttar till Aniaraplatsen

  Kulturskolan flyttar in i bibliotekets tidigare lokaler på Aniaraplatsen. Det beslutet tog Sollentuna kommunfullmäktige torsdag 25 maj. Inflyttning planeras till hösten 2025.
  Sollentuna kulturbiograf
  Uppleva & göra
 • App ska göra det lättare för unga att hitta aktiviteter

  Sollentuna kommun har inlett ett samarbete med den ideella organisationen Sparks Generation som driver appen sparksapp.se. I appen samlas gratisaktiviteter för att göra det enklare för unga att hitta roliga saker att göra på sin fritid.
  Thomas Nyman (KD) ordförande kultur- fritidsnämnden tillsammans med Alexandra Krook, grundare och verksamhetschef på Sparks Generation
  Uppleva & göra
 • Rösjöskolan i Sollentuna blir en Generation Pep skola

  Rösjöskolan i Sollentuna är stolta att meddela att de har blivit certifierade som en Generation Pep skola. Generation Pep är ett nationellt initiativ som syftar till att främja fysisk aktivitet och goda hälsosamma vanor bland barn och unga i Sverige.
  Generation PEP
  Förskola & skola
 • Möt Theresé som fått lärarpriset i kategorin Tillgänglighet

  Theresé Borgefeldt är vinnare av Sollentuna lärarpris 2022 inom kategorin tillgänglighet. Hon jobbar på Helenelundsskolan sedan tre år tillbaka. För Theresé är det bästa med jobbet att få jobba med barn och ungdomar och se dem utvecklas och samtidigt få fortsätta utvecklas själv.
  Lärarpriset 2022 1:a-pristagarna
  Förskola & skola