Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Läget i Sollentunas vård- och omsorgsverksamheter

  Trots insatser för att skydda de äldre från coronasmittan finns det smitta på allt fler äldreboenden i landet. Det gäller även Sollentuna. Idag finns flera smittade på ungefär hälften av kommunens särskilda boenden för äldre. Läget är allvarligt och vårt absoluta fokus är nu att värna äldre och andra personer som tillhör riskgrupper.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik
 • Nu startar en bottenbehandling av sjön Norrviken 

  Under våren och sommaren 2020 genomför Sollentuna och Upplands Väsby tillsammans med Länsstyrelsen ett arbete för att främja vattenkvaliteten i sjön Norrviken.
 • Rudbeck öppnar för mindre elevgrupper

  Rudbecks gymnasium låter små elevgrupper komma tillbaka till skolan under särskilda former, för att slutföra viktiga praktiska moment i sin utbildning. Det sedan regeringen ändrat förordningar kring distansstudier för gymnasieskolor.
  Förskola & skola
 • Här finns stöd för dig i kris

  Behöver du eller någon nära dig krisstöd med anledning av coronaviruset? Då kan du kontakta någon av våra stödtelefoner eller ett trossamfund.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik
 • AB SOLOM samordnar personal inom Sollentunas vård och omsorg

  Nu får AB SOLOM i uppdrag att upprätta en beredskapsenhet med en personalpool för vård- och omsorgspersonal, som ska vara tillgänglig för samtliga utförare inom vård och omsorg i Sollentuna.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik
 • Timvikarier till förskolan, grundskolan och gymnasiet

  Till följd av coronaviruset covid-19 planerar kommunen för en situation där vi är i behov av timvikarier till förskolan, grundskolan och gymnasiet. Du som anställs kommer att ingå i en vikariepool där du kan bli erbjuden att arbeta inom olika verksamheter.
  Jobb & företagande
 • Intressentlista för kommunens direktupphandlingar

  Sollentuna kommun vill underlätta för lokala företag att delta i direktupphandlingar som görs av våra verksamheter.
  Jobb & företagande