Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Hälsoinformatörer utbildar om Covid-19 på Tusbystråket

  I dag finns två hälsoinformatörer från Region Stockholm på Tusbystråket för att möta invånare och informera på bland annat arabiska och dari om hur vi kan minska spridningen av Coronaviruset. 
 • Inställda evenemang under våren

  Flera evenemang och högtider kommer att ställas in med anledning av coronaviruset. Under våren ställer Sollentuna kommun in valborgsmässofirandet på Stallbacken, nationaldagsfirandet i Edsbergsparken och flera andra arrangemang.
  Uppleva & göra
 • Läget i Sollentunas vård- och omsorgsverksamheter

  Trots insatser för att skydda de äldre från coronasmittan finns det smitta på allt fler äldreboenden i landet. Det gäller även Sollentuna. Idag finns flera smittade på ungefär hälften av kommunens särskilda boenden för äldre. Läget är allvarligt och vårt absoluta fokus är nu att värna äldre och andra personer som tillhör riskgrupper.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik
 • Nu startar en bottenbehandling av sjön Norrviken 

  Under våren och sommaren 2020 genomför Sollentuna och Upplands Väsby tillsammans med Länsstyrelsen ett arbete för att främja vattenkvaliteten i sjön Norrviken.
 • Rudbeck öppnar för mindre elevgrupper

  Rudbecks gymnasium låter små elevgrupper komma tillbaka till skolan under särskilda former, för att slutföra viktiga praktiska moment i sin utbildning. Det sedan regeringen ändrat förordningar kring distansstudier för gymnasieskolor.
  Förskola & skola
 • Här finns stöd för dig i kris

  Behöver du eller någon nära dig krisstöd med anledning av coronaviruset? Då kan du kontakta någon av våra stödtelefoner eller ett trossamfund.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik
 • AB SOLOM samordnar personal inom Sollentunas vård och omsorg

  Nu får AB SOLOM i uppdrag att upprätta en beredskapsenhet med en personalpool för vård- och omsorgspersonal, som ska vara tillgänglig för samtliga utförare inom vård och omsorg i Sollentuna.
  Omsorg & Stöd, Kommun & Politik