Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Är du beredd på en samhällskris?

  Om det blir ett långvarigt strömavbrott eller någon annan allvarlig störning i samhället måste du själv ha en hemberedskap för att kunna ordna med vatten, mat och värme. Helst för en vecka framåt. Nu pågår krisberedskapsveckan då vi uppmärksammar vår beredskap lite extra tillsammans med Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB).
  Hemberedskap
  Kommun & Politik
 • Kartläggning över otillåten påverkan i Sollentuna

  Sollentuna kommun har genomfört en kartläggning över förekomsten av otillåten påverkan i kommunens verksamheter. Resultatet visar att det förekommer, men att det finns en medvetenhet hos medarbetarna.
  Kommun & Politik
 • Valresultatet i kommunfullmäktige

  Majoriteten med M, L, C och KD sitter kvar och Sollentunapartiet lämnar kommunfullmäktige. Det står klart när rösträkningen nu är avslutad.
  Kommun & Politik
 • Lättare att söka bygglov med nya e-tjänster

  Nya e-tjänster gör det lättare att söka bygglov. Flera av e-tjänsterna ersätter blanketter och skapar en större flexibilitet. Satsningen är en del av projektet ”Kundfokus bygglov”.
  Bygga, bo & miljö
 • Sollentunaskolor besökte Tyskland

  Förra veckan besökte 26 elever från Runbackaskolan och Edsbergsskolan Georg Christoph Lichtenberg Schule i Tyskland, genom EU:s utbytesprogram ERASMUS+. Syftet var att lära av varandra och utbyta erfarenheter kring inkludering och digitala verktyg.
  All inclusive
  Förskola & skola
 • Valet i Sollentuna

  Den 11 september röstade Sollentunaborna i valet till kommunfullmäktige. Rösträkningen pågår ännu och det slutgiltiga resultatet får vi från Länsstyrelsen efter den sk. onsdagsräkningen.
  Kommun & Politik
 • Lunchprogram på Stallbacken kultur

  Torsdagen den 8 september inleds höstens evenemang för Stallbacken kulturs lunchprogram. Under hösten arrangeras ett program med bland annat föreläsningar, konserter och körsång. Fri entré. Välkommen!
  Stallbacken kultur
  Uppleva & göra