Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Nu är all dagverksamhet för äldre öppen!

  Nu öppnar vi Solrosen, en dagverksamhet för äldre, som varit stängd med anledning av covid-19. Nu är alla dagverksamheter igång igen. Medarbetarna är väl förberedda på att genomföra uppdraget på tryggt sätt och i enlighet med myndigheternas restriktioner och rekommendationer.
  Omsorg & Stöd
 • Sollentuna rankas som en av länets bästa friluftskommuner!

  Sollentuna rankas som Stockholms bästa friluftskommun och hamnar på en delad förstaplats i länet när Naturvårdsverkets rankar kommunerna i länet.
  Uppleva & göra
 • Ny stationsentré pusselbit för utvecklingen av Södra Häggvik

  Stadsutvecklingen i Södra Häggvik i Sollentuna tar steg framåt. Ett genomförande- och finansieringsavtal för byggnationen av en ny pendeltågsentré vid Södra Häggvik i Sollentuna är på väg att tecknas mellan parterna Sollentuna kommun, Trafikverket, Trafikförvaltningen och SEOM.
  Sydlig entré Häggviks station
  Bygga, bo & miljö
 • Reviderade ägardirektiv för AB SOLOM ute på remiss

  Förslag på ny bolagsordning och ägardirektiv för AB SOLOM, kommunens vård-och omsorgsföretag går nu ut på remiss. I ärendet föreslås bland annat att det är vård- och omsorgsnämnden som har det yttersta ansvaret för att invånarna erbjuds vård, omsorg och stöd och att AB SOLOM ska konkurrensutsättas på samma villkor som andra utförare i Sollentuna.
  Kommun & Politik
 • Lerinpackning för att bevara Monumentet i Edsvik

  Som en del av arbetet med att bevara kulturarvet i Edsvik, ska minnesstenen Monumentet i Edsvik nu få en lerinpackning. Det är första steget i de underhållsåtgärder som nu inleds för att bevara minnesstenen. Minnesstenen kommer att vara lerinpackad i ca två veckor innan förgyllning av skrift kan genomföras.
  Sten Edsvik
  Uppleva & göra
 • Nytt samarbete mellan Sollentuna kommun och Svenska med baby

  Vi fortsätter att utveckla vårt förebyggande arbete i Sollentuna. Nu utökar vi stödet till föräldrar genom öppna föräldragrupper för föräldrar med barn upp till två år i samarbete med organisationen Svenska med baby.
  Omsorg & Stöd
 • Ny webbplats om stöd till barn och unga som mår dåligt

  Webbplatsen SAGAsollentuna samlar information om stöd och hjälp för barn och unga i Sollentuna som mår dåligt. Webbplatsen är ett samarbete mellan Sollentuna kommun och Region Stockholm. Webbplatsen har en ny adress och delvis nytt innehåll.
  Omsorg & Stöd