Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Områden
 • Sollentuna Sveriges bi-vänligaste kommun

  Sollentuna kommun hamnar på en delad förstaplats i Naturskyddsföreningens årliga kartläggning över kommunernas arbete med att gynna bin och andra pollinatörer.
  Kommun & Politik
 • Dags att söka stipendier

  Varje år delar kultur- och fritidsnämnden i Sollentuna ut 140 000 kronor i olika stipendier och utmärkelser för förtjänstfulla insatser. Nu är det dags att söka årets stipendier. Sista ansökningstiden är den 1 oktober.
  Uppleva & göra
 • Sollentuna kommuns budget för 2022 beslutad

  Sollentuna kommuns budget för 2022 beslutades av kommunfullmäktige den 17 juni. Budgeten är en fördelning av våra resurser, alltså skatteintäkter, mellan kommunens olika nämnder.
  Kommun & Politik
 • Fågel, fisk eller mittemellan? En utställning

  I sommar visar Stallbacken kultur på Edsvik i Sollentuna en utställning i barnens ögonhöjd. Här kan du möta måleri, skulptur och fotografi utan att behöva stå på tå eller på en pall. För barn och deras vuxna.
  Bild på barn på Stallbacken kultur
  Uppleva & göra
 • Eldning avrådes i Stockholms län

  Eldning i Stockholms län avrådes. Beslutet fattades den 16 juni och gäller tills vidare.
  Kommun & Politik
 • Personalen på vård- och omsorgsverksamheter tackas

  För att visa sin uppskattning för personalen inom vård-och omsorgsverksamheterna besökte Anna-Lena Johansson (L), ordförande i vård- och omsorgsnämnden, och Pia Bornevi, förvaltningschef på vård- och omsorgskontoret, flera boenden i kommunen för att personligen tacka personalen för deras insatser och önska personalen en trevlig sommar.
  Bild utanför Norrgården
  Omsorg & Stöd
 • Ny översiktsplan för Sollentuna med sikte på 2040 

  Från och med idag är förslaget till ny översiktsplan för Sollentuna tillgängligt för granskning. Fram till den 30 september är det möjligt att lämna synpunkter på hur Sollentunas mark- och vattenområden ska utvecklas och användas i framtiden.
  Bygga, bo & miljö