Till navigation Till innehåll (s)
Funkisfestivalen

Funkisfestivalen

I Sollentuna arrangerar vi en deltävling i Funkisfestivalen, en stor musiktävling för personer med funktionsnedsättning. Du som tävlar ska vara över 15 år. Alla kan vara publik.

Nu är det dags att söka till nästa års deltävling

Du som tycker om att sjunga kan anmäla dig till Funkisfestivalen på Arena Satelliten i Sollentuna centrum. Hoppas att se dig på scenen. Deltävling är den 18 mars 2024. Skicka in din anmälan senast den 31 januari 2024.

Skriv vilken låt du vill framföra och vilken version av låten som du vill använda. Om du har en ljudfil eller video av dig själv så får du gärna ladda upp den.

Anmäl dig till deltävlingen i Funkisfestivalen 

Kontakt

Vinnare i Funkisfestivalen 2023

Vinnare i Sollentunas deltävling i Funkisfestivalen 2023 blev Felicia Kamsvåg. 

Vad är Funkisfestivalen?

Sollentuna kommun är medlem i föreningen Funkisglädje som arrangerar finalen i Funkisfestivalen. Funkisfestivalen är en sångtävling för personer över 15 år med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Syftet med festivalen är att lyfta målgruppen, personer med funktionsnedsättning, och deras rätt att delta i kulturlivet som vem som helst, liksom att skapa ett rikstäckande nätverk mellan olika kommuner som vill arbeta fördomsfritt med målgruppen.