Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Om webbplatsen

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

På sollentuna.se är du som besökare och användare i fokus. Strukturen ska vara enkel att förstå och du ska kunna navigera utifrån en tydlig struktur. 

Webbplatsens struktur har vi byggt utifrån ett besökarperspektiv, vilka våra besökare är och vad de vill göra när de besöker webbplatsen

Sökfunktionen

Sökfunktionen finner du överst på sidorna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra sökningen med nya nyckelord.

Kontakt

Du får alltid uppgift om vem du ska kontakta om du har några frågor eller ärende till kommunen. Vanligtvis är det alltid kontaktcenter som är din första kontakt. Det kan också finnas fler kontaktuppgifter, allt hittar du under verktygsfältet Kontakt som finns på varje sida.

Relaterade länkar och relaterade dokument

Vi har valt att skilja ut relaterade länkar och dokument ur texten för att göra texten tydligare för den som söker information. Samtidigt blir sidan snabb att navigera i för dig som vet vad du söker.

Externa länkar och länkar till dokument på webbplatsen öppnas alltid i nytt fönster.

För alla dokument anges storlek för dokumentet .

Information om PDF-filer

PDF (Portable Document Format) är ett filformat som gör det möjligt att skicka ett dokument över Internet så den ser likadan ut, oavsett vilken datorutrustning man har. Med vanliga HTML-sidor kan man endast ge en rekommendation till hur sidan skall se ut hos mottagaren, men när det gäller blanketter, broschyrer m.m. är det önskvärt med ett exakt återgivande av originaldokumentet. För att läsa pdf-filer behöver du ett särskilt tilläggsprogram, Adobe Reader, på din dator. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats.

Lämna synpunkter

Funktionen "Lämna synpunkter" finns längst ned på webbplatsen. Dina synpunkter går direkt till kontaktcenter som svarar eller vidarebefordrar din fråga till ansvarig verksamhet.

Engelska och lättläst

På webbplatsen finns ett antal sidor som översatts till engelska, det finns också möjlighet för redaktören att komplettera med en lättläst version av varje sida på webbplatsen.

Den tekniska miljön

Webbplatsen är ses bäst i format 1024x768, eller högre. Webbplatsen är utvecklad och testad för att fungera i de senaste versionerna av webbläsare.
Webbplatsens funktioner fungerar i webbläsarna och den grafiska formen skall vara i huvudsak lika. Dock kan mindre avvikelser i den grafiska formen förekomma.

Publicerad: 26 juni 2018