Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Föräldrastöd

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Susanne Leffler

Enheten för föräldrastöd

Enhetschef

Besöksadress: Mässvägen 7 A

Turebergs torg 1 191 86 Sollentuna

08-579 212 39

Få stöd och vägledning från kommunen för att hitta vägen i ditt föräldraskap - enskilt eller i grupp.

Att vara förälder kan ibland vara svårt. Det kan bli mycket skrik och bråk, ditt barn kanske inte kan sova eller inte trivs i skolan eller förskolan. Eller så behöver du hjälp med att stärka ditt barns självförtroende. Du är välkommen att kontakta oss på Enheten för föräldrastöd om du har frågor eller funderingar som handlar om att vara förälder.

Vi erbjuder:

Föräldrastödet är gratis och du är välkommen till oss från det att du är gravid tills barnet fyller 18 år. Vi har tystnadsplikt och vi för inga journaler. Om du behöver tolk så ordnar vi det.

Samarbete med förskolor och skolor

Familj- och förskoleteamet samarbetar med pedagoger vid förskolor och familjedaghem. Teamet är ett komplement till förskolans egna resurser. De träffar familjer med barn i förskolan och erbjuder föräldrastöd enskilt och i grupp samt konsultationer för pedagoger. Enskilda pedagoger eller hela arbetslag kan vända sig till familj- och förskoleteamet för konsultationer kring frågor som rör barn och föräldrar.

Skol- och familjeteamet samarbetar med skolorna på motsvarande sätt. De riktar sig till dig som har barn mellan 6 och 18 år.

Kontakta oss

Vi finns i lokaler på Sollentuna Familjecentral, Mässvägen 7A. 

Familj- och förskoleteamet är till för dig som har barn mellan 0-5 år. Oss når du på telefon 08-579 211 50 eller mail familjforskoleteamet@sollentuna.se.

Skol- och familjeteamet är till för dig som har barn mellan 6-18 år. Oss når du på telefon 08-579 211 60 eller mail  skolfamiljeteamet@sollentuna.se.

Publicerad: 23 september 2019