Till navigation Till innehåll (s)

Prenumerera på nyheter via RSS

Prenumerera på våra nyheter genom RSS-flöde. Nyheterna visas kort i din RSS-läsare direkt när de publiceras. Du kan läsa mer genom att klicka på länken och se hela texten.

RSS är ett standardformat för att skicka nyhetsrubriker och sammanfattningar till din dator, mobil eller RSS-läsare. När du prenumererar på RSS-flöden ser du när något nytt har lagts ut på Sollentuna kommuns webbplats. Nyheterna presenteras i en kort version till din RSS-läsare så fort de publiceras. Vill du läsa mer kan du klicka vidare till källan och läsa hela texten.

RSS-läsare

För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. Vissa webbläsare har inbyggda funktioner för att upptäcka och prenumerera på RSS-flöden. För andra webbläsare behöver du installera ett tillägg. Det finns även flera webbaserade RSS-läsare som är kostnadsfria och inte installeras på din dator.

Vägledning för hur du prenumererar

För att prenumerera på nyheter från utförarportalen ska du högerklicka på länken nedan och välj kopiera länkadress. Kopiera sedan in länken i din RSS-läsare.

Prenumerera på nyheter från Utförarportalen inom vård och omsorg Sollentuna kommun

Om du behöver ytterligare vägledning för hur du laddar ned en RSS-läsare till din Google Chrome läsare hittar du en manual nedan: