Till navigation Till innehåll (s)

Nyheter

Här hittar du information om olika saker som är aktuellt på överförmyndarnämnden. Det kan handla om rekryteringsportalen Recruto, vår e-tjänst eller olika utbildningar vi erbjuder för dig som är god man eller förmyndare.

Årsredovisning 2022

Nu är det snart dags att lämna in årsredovisningen för år 2022. Brev om anmodan har nu skickats ut till alla som ska redovisa. Senast den 28 februari 2023 skall årsräkningen vara inlämnad. 

Observera att överförmyndarnämnden endast godtar inkomna redovisningar via post eller via e-tjänsten. 

Så här gör du din årsredovisning

Utbildning e-tjänsten Provisum STF

Nu finns ytterligare utbildningstillfällen för vår e-tjänst. Anmäl dig via länken nedan! Du kommer att få en digital inbjudan till ett av utbildningstillfällena. Vänligen titta i din skräppostlåda om du inte har fått inbjudan inom några minuter efter att ha anmält dig.

https://link.webropolsurveys.com/EP/38896DD9EFA06926 

Rekryteringsportalen Recruto

Överförmyndarenheten lägger löpande ut annonser i portalen. Logga in där regelbundet om du är intresserad av nya uppdrag, så missar du ingen viktig infomation. 
Uppdrag i rekryteringsportalen 

För att kunna se aktuella annonser och anmäla intresse för nya uppdrag behöver du vara inloggad i Recruto.

Provisum Ställföreträdare - vår nya e-tjänst

En nyhet för i år är att det nu finns möjlighet till att kommunicera med oss helt digitalt via vår nya e-tjänst Provisum. Det innebär att du både kan få och skicka handlingar i dina ärenden. Du kan även göra digitala kompletteringar i Provisum.

E-tjänsten Provisum

Support för e-tjänst

En tillfällig supporttjänst är tillgänglig hela januari, vardagar mellan kl 17-19 och helger mellan 13-15. Du kan antingen mejla eller ringa: stf@provisum.se / 073 - 338 00 41. Det kommer även vara möjligt att boka tid för till exempel teams möten.