Till navigation Till innehåll (s)
-

Nätverksträffar om fjärrundervisning

Makerzone erbjuder nätverksträffar till lärare i bild och slöjd som bedriver fjärrundervisning där vi diskuterar goda exempel, bedömning och även sådant som kan vara svårt med fjärrundervising i nuläget.

Vi önskar dig som arbetar i årskurs 3-9 och gymnasiet i Sollentuna kommun varmt välkommen till nätverksträffar i slöjd och bild som stöd till alla lärare som arbetar med fjärrundervisning. 

Vi diskuterar olika sätt att lösa undervisningen lyfter era frågor och goda lösningar som stöd i för att arbeta vidare med fjärrundervisning.

Vi ser fram emot att träffa er!

/ Team Makerzone

 

Utbud workshops vecka 15

Tisdag 13/4  kl 15.45 - 16.30

Nätverksträff för slöjdlärare träff 2

Du som är lärare slöjdlärare får möjlighet att tillsammans med oss på Makerzone och andra lärare i slöjd bolla olika idéer om hur man kan ha bra undervisning i slöjd  i fjärrundervisning eller till och med blandat i fjärrundervisning och på skolan. Detta kan t.ex. handla om:

  • Goda exempel
  • Utmaningar som ni står inför

Anmäl dig här

Torsdag 15/4 kl 15.45 - 16.30 

Nätverksmöte för bildlärare träff 2

Du som är lärare bildlärare får möjlighet att tillsammans med oss på Makerzone och andra lärare i bild bolla olika idéer om hur man kan ha bra undervisning i bild i fjärrundervisning eller till och med blandat i fjärrundervisning och på skolan. Detta kan t.ex. handla om:

  • Goda exempel
  • Utmaningar som ni står inför

Anmäl dig här