Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Kulturskolan

Välkommen till kulturskolan!

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Vi erbjuder verksamhet för barn och unga i musik, dans, teater, akrobatik, bild och skrivande. Kulturskolan har en omfattande produktion av konserter, föreställningar och kulturevenemang.

Anmäl dig till kulturskolan

I vår kurskatalog kan du boka och betala eller göra en intresseanmälan om kursen är fullbokad. Mitt under en termin kan det vara få platser kvar. Gör då en intresseanmälan så har du möjlighet att få en plats till kommande termin. 

Logga in på ditt konto

Både elever, lärare och föräldrar har konton för information och kommunikation. Här kan vi bland annat dela lektionsmaterial och hantera kursbokningarna. 

Video från En värld full av liv

Kulturskolans musikal från förra året EN VÄRLD FULL AV LIV

Liveopera på kulturskolan

Lördagen den 28 april kl 19.00 sänder kulturskolans biograf "kulturbiografen" operan Semiramis av Rossini live från Metropolitan i New York. Introduktion kl 18.20 av operakonnässör Fredrik Torgnysson. I pausen säljs förfriskningar! Plats: Teatern i kulturskolan, Rudbecks väg 143E. 

Vill du spela i Sollentuna symfoniorkester?

Orkestern består av kulturskolans lärare och elever samt amatörmusiker. Vill du vara med så ska du kontakta Fredrik Torgnysson, frtor_s@edu.sollentuna.se

Så betydelsefull är musiken för barn och ungas kognitiva utveckling, enligt forskningen.

Hitta till oss

Kulturskolans adress är Rudbecks väg 143 E 
se karta.