Till navigation Till innehåll (s)
Dans i spegelsal

Dans och rörelse

På dansen har vi engagemang, rörelseglädje och det konstnärliga uttrycket i fokus. Vi erbjuder dans för både barn och vuxna.

Sök lediga tider i vår kurskatalog

Danslektionerna kan variera mellan 30 minuter till 90 minuter, beroende på ålder och lektionstyp. Ibland har vi kurser där olika stilar blandas, och vårt utbud kan variera från termin till termin.

Barndans

Det första steget in i dansen med hjälp av lekfulla övningar, på barndans kan du börjar från 2 års ålder.

Showkids

En kurs för dig som vill både sjunga och dansa! Vi sjunger roliga låtar och lär oss enklare koreografier, och skapar härliga shownummer! Inga förkunskaper krävs

Dansmix

Vi provar olika dansstilar till varierad musik. 

Balett

På ett lekfullt sätt och efter elevens förutsättningar, övar vi in balettens formspråk. Det blir mycket teknik men på ett nytänkande sätt. Kursen ska utveckla elevens tekniska nivå men också uttryck, mimik osv. Allt med en genuin dansglädje!

Showdans/Jazzdans

Jazzdansen har sitt ursprung i olika afrikanska danser och har influenser från hela världen. Det är en scenisk dans som ofta syns ofta i shower och musikaler. 

Streetdance

Streetdance är en rytmisk dans och i ämnet ingår danser som utvecklats på gatan, på klubbar och i andra sociala sammanhang. Ämnet varierar en del beroende på lärare. 

Lunchdans för vuxna

Vi dansar på måndagar kl. 12.00-13.00 och provar på olika stilar. Det är bra om du dansat lite förut eftersom detta är en fortsättningskurs.