Till navigation Till innehåll (s)

Sång

Från det år du fyller 10 år kan du börja på sång i en mindre grupp om 3-4 elever. Vi har två körer för dig mellan 5-6 år och 7-12 år, och enskilda lektioner erbjuder vi från 12 år och uppåt.

Sök lediga tider i vår kurskatalog

Sånglektioner

När du fyller 12 år har du möjlighet att önska solosång och ha enskilda lektioner. Du får sjunga olika stilar som exempelvis pop, rock, jazz, visa, och soul. På lektionerna tränar vi på sångteknik, gehör, interpretation, stämsång, mikrofonteknik och personligt uttryck. Förutom sångkonserter får du under terminen medverka i låtskrivarläger och bandvecka.  Dag och tid bestäms tillsammans med läraren. Välkommen med din bokning eller intresseanmälan!

MiniVoices

MiniVoices är en barnkör som riktar sig till åldern 5-6 år. Ämnet syftar till att utveckla barnens sångröst, koordination och motorik samtidigt som deras fantasi och kreativitet stimuleras. Vi lär oss sånger och rytmer från när och fjärran med hjälp av rösten och och kroppen. Inga förkunskaper krävs. Kören leds av Jessica Hugoson. Kursen kan ses som en introduktion till Sollentuna Voices, barnkör 7-12 år.

Sollentuna Voices

Sollentuna Voices är kören för dig från 7-12 år som gillar blandad modern musik. Inga förkunskaper krävs. Körledare: Maria Stadell Piano: Claes Hässlemark