Till navigation Till innehåll (s)

Yrkesutbildningar

Är du intresserad av att lära dig ett yrke?

Vuxenutbildningen Kunskapsparken har ett stort utbud av yrkesutbildningar inom olika områden. Hitta en utbildning som passar dig.

Jag vill arbeta med service

Att hitta ett yrke där din känsla för service och vilja att hjälpa och stödja människor kommer till sin rätt är viktigt för att trivas. Genom att arbeta inom kundservice, hotell- och restaurangbranschen, eller som säljare kan du utnyttja dina färdigheter och ge en positiv upplevelse för människor.

Yrkesutbildningar för arbete inom service

Jag vill arbeta med människor

Vill du ha ett yrke där du gör en insats som gör verklig skillnad för någon annan? Inom vården, barnomsorgen och friskvårdsyrken träffar du människor där ditt arbete är betydelsefullt i vardagen.

Yrkesutbildningar för arbete med människor

Jag vill arbeta tekniskt och praktiskt

Vill du ha ett fysiskt arbete där du får vara kreativ? Då finns det yrken som innehåller tekniskt arbete där du får arbeta med praktisk problemlösning. Inom bygg, fastighet, teknik och livsmedel finns yrken där du har användning av din tekniska och praktiska förmåga.

Yrkesutbildningar för arbete inom tekniskt och praktiskt

Jag vill arbeta med fordon

Har du ett brinnande intresse för fordon och vill arbeta med att köra eller underhålla olika typer av fordon eller maskiner? Inom fordon finns utbildning som leder till arbete som yrkesförare, mekaniker eller reservdelsspecialist.

Yrkesutbildningar för arbete inom fordonYrkesförarutbildningar

Hela utbudet av yrkesutbildningar

Vuxenutbildningen Kunskapsparkens alla yrkesutbildningar

Länkar

Webbansökan till Grundläggande och Gymnasial vuxenutbildning & Yrkesutbildning