Till navigation Till innehåll (s)
-

Workshop och nätverksmöten för fjärrundervisning

Nu kör vi en andra omgång med workshop och nätverksträffar för praktiskt estetiska ämnen och moderna språk. Makerzone erbjuder fortbildning till alla lärare i Sollentuna som bedriver fjärrundervisning.

Vi på Makerzone tycker att det har varit jätteroligt att få träffa alla de lärare som valt att vara med på olika workshops samt nätverksträffar och enligt utvärderingarna har de som deltagit upplevt att det har varit givande och meningsfullt.

Utbud workshops vecka 5

Onsdag  3/2 kl 15.30 - 16.00 

Vi arbetar med att utforma olika slags presentationer

Du som vill ha tips på hur man kan göra olika presentationer för olika syften och hur man snabbt kan hitta en snygg layout ska delta på denna workshop. Du behöver grundläggande kunskaper i hur man skapar en enkel presentation. Anmäl dig härLänk till Meet

Torsdag 4/2  kl 15.45 - 16.15 

Nätverksträff för moderna språk

Du som är lärare i moderna språk får möjlighet att tillsammans med oss på Makerzone och andra lärare i moderna språk bolla olika idéer om hur man kan ha bra undervisning i språk  i fjärrundervisning eller till och med blandat i fjärrundervisning och på skolan. Detta kan t.ex. handla om:

  • Goda exempel
  • Utmaningar som ni står inför

Anmäl dig till nätverksträff för moderna språkLänk till Meet

Presentera interaktivt med olika videopresentationer och med möjlighet att själv vara en del i presentationen

Du som känner dig hemma i Googles appar och Meet-miljön kan testa nya verktyg för att få dina digitala lektioner lite mer levande. 

Anmäl dig här

Länk till Meet

Utbud workshops vecka 6

Torsdag  11/2 kl 15.30 - 16.00 

Vi arbetar med att utforma olika slags presentationer

 Du som vill ha tips på hur man kan göra olika presentationer till olika syften och hur man snabbt kan hitta en snygg layout ska delta på denna workshop. Du behöver grundläggande kunskaper i hur man skapar en enkel presentation. 

Anmäl dig här

Länk till Meet

Nätverksträff för slöjdlärare träff 2

Du som är lärare slöjdlärare får möjlighet att tillsammans med oss på Makerzone och andra lärare i slöjd bolla olika idéer om hur man kan ha bra undervisning i slöjd  i fjärrundervisning eller till och med blandat i fjärrundervisning och på skolan. Detta kan t.ex. handla om:

  • Goda exempel
  • Utmaningar som ni står inför

Anmäl dig här

Länk till Meet