Till navigation Till innehåll (s)

Betyg

Här kan du läsa om hur du gör när du beställer dina betyg

Beställning av enstaka betyg

Logga in på ditt konto och beställ under fliken beställningar. Du väljer vid beställningen vilka betyg som ska ingå och om du vill hämta betyget på Kunskapsparken eller få betyget hemskickat. Vi kan inte skicka betyg via mejl pga GDPR. Tänk på att skolan har 30 dagar på sig att registrera kursbetyg och skicka betygskatalog efter avslutad kurs.

Beräkna en handläggningstid på upp till 10 arbetsdagar.

Till dig som beställer gymnasieexamen / slutbetyg

Kontakta Kunskapsparken senast en månad innan du börjar bli klar med sista kursen i din studieplanering som du har gjort med en studie- och yrkesvägledare. Tänk på att skolan har 30 dagar på sig att registrera kursbetyg och skicka betygskatalog efter avslutad kurs.

Till dig som har sökt högskoleutbildning

Kunskapsparken i Sollentuna är ansluten till den nationella betygsdatabasen BEDA sedan 2015. Vi skickar kontinuerligt in uppgifter om enstaka betyg och gymnasieexamen/slutbetyg som är utfärdade hos oss. Kontrollera för säkerhets skull att kurser du har läst och blivit betygsatt på finns registrerade på ditt studerandekonto hos antagning.se För att kunna se dina betyg där måste du ha gjort en ansökan till universitet/högskola. 

Länkar

Beställning av betyg