Till navigation Till innehåll (s)

Hälsoprojektet våren 2023

Är du 65 år eller äldre och bosatt i Sollentuna kan du anmäla dig till Hälsoprojektet 2023. Det är ett samarbete mellan Sollentuna kommun och Gymnastik och idrottshögskolan (GIH) och en del av vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete.

Så går det till

Hälsoprojektet genomförs från slutet av februari till maj. Innan träningsperioden börjar genomförs hälsotester för att mäta bland annat styrka, kondition, balans rörlighet, puls, blodtryck och upplevd hälsa. Därefter inleds en åtta veckors ledarledd träningsperiod. Testerna och träningen utförs av GIH:s studenter under ledning av lärare och läkare. Såväl testerna som träningen sker på Träffpunkten Edsberg, i vår nya lokal på Ribbingsväg 62. Träningen sker dagtid måndagar och onsdagar under mars och april 2023. Träningen anpassas till

gruppen och deltagarnas hälsotillstånd. Avslutningsvis genomförs samma tester för att mäta din hälsostatus efter projektet.

Välkommen med din anmälan!

Om du är 65 år eller äldre och är intresserad att vara med i Hälsoprojektet kan du anmäla intresse genom att fylla i blanketten nedan, alternativt hämta en anmälningsblankett på någon av kommunens träffpunkter.

Jag vill göra en webbanmälan till Hälsoprojektet 2023

Som deltagare får du träna kostnadsfritt men deltagandet kräver närvaro och engagemang. Antalet platser är begränsade. 

Din anmälan ska vara oss tillhanda senast fredagen den 3 februari.

Du får besked om deltagande i början av februari som du bekräftar. Om du har angivit e-postadress i din anmälan kommer du att få svar till den, annars skickas besked till din postadress.

Kontakt

Har du frågor kring hälsoprojektet är du välkommen att kontakta Liberta Mehmedi via e-post liberta.mehmedi@sollentuna.se eller telefon 08-579 210 52