Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Studera

Gillet

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontakt

Gillbo - Gröndalsskolan
Postadress: 192 69 Sollentuna
Besöksadress: Ebba Brahes väg 14
Telefon: 08 754 12 51
utbildningrotebro@edu.sollentuna.se

Gillets kvällsverksamhet för åldern 12-16 år

Vår fritidsgård Gillet är till för ungdomar i åldern 12-16 år. Du behöver registrera dig för att komma in. Det är många aktiviteter som vi erbjuder under veckans kvällar. Vi har öppet måndag till fredag.

Gårdsråd

För att ha en meningsfull fritidsgårdsverksamhet och roliga aktiviteter så har vi gårdsråd en gång i månaden med representanter av ungdomarna, där de kan tycka till om, och påverka verksamheten. De har fått i uppdrag att samtala med sina kamrater under veckorna för att sedan ta med eventuella synpunkter och önskemål till rådet. En gång i terminen har vi ett stort gårdsråd där alla ungdomar och personal samlas för att gemensamt kunna diskutera olika saker.

Regler

Gillets kvällsverksamhet har arbetat fram något vi kallar “Gilletandan”. Det är ett dokument som beskriver hur man behandlar varandra och miljön. Vi tar även upp hur man inte behandlar varandra och miljön. Den innefattar bland annat nolltolerans mot hot, våld och kränkningar av alla slag. Vi lägger stor vikt i att alla använder ett vårdat språk och att alla är lika mycket värda. Alla nya medlemmar får en nogrann genomgång av Gilletandan och skriver även på ett kontrakt att de förstår och ska följa Gilletandan. Ungdomarna påminns kontinuerligt om Gilletandan och dess innehåll. Detta för att upprätthålla en god stämning och en miljö för alla att trivas och känna sig trygga i.

Öppettider Gillets fritidsgård

Måndag 18.00-21.30

Tisdag 18.30 - 21.30

Onsdag  18.00-21.30

Torsdag 18.00 - 21.30

Fredag  18:00 - 22:30

 
Publicerad: 26 juli 2017