Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Ansökan till våra kurser

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kunskapsparken
Turebergsvägen 1B, 3 tr
191 47 Sollentuna
Telefon: 08-579 220 01
E-post: kunskapsparken@sollentuna.se

 

Här ansöker du till våra kurser. Klicka på länken längst ned på sidan för att ansöka till grundläggande- eller gymnasial vuxenutbildning eller till våra yrkesutbildningar.

Vem får studera på Komvux?

Du ska vara folkbokförd i Sollentuna kommun. Du ska vara minst 20 år, eller ha gymnasieexamen eller studiebevis från gymnasiet. Du som saknar dessa dokument får studera på Komvux från och med juli månad det år du fyller 20 år.

För att studera på sfi måste du vara minst 16 år, ha personnummer från Skatteverket och vara folkbokförd i Sollentuna kommun eller vara EU/EES medborgare och bo i Sollentuna kommun.

Kan jag få hjälp med min ansökan till vuxenutbildningen? 

Du som är ny inom vuxenutbildningen och är folkbokförd i Sollentuna kommun kan vända dig till Kunskapsparken för att få hjälp med ansökan, studievägledning och studieplanering. Våra kontaktuppgifter och öppettider hittar du under fliken Kontakt i menyn ovan. Du som redan studerar på en skola inom vuxenutbildningen ska i första hand kontakta din skola för att få hjälp med din ansökan och studievägledning.

Publicerad: 10 maj 2019