Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Beställning av betyg

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kunskapsparken
Turebergsvägen 1B, 3 tr
191 47 Sollentuna
Telefon: 08-579 220 01
E-post: kunskapsparken@sollentuna.se

 

Efter avslutad kurs får du betyg

Beställning av betyg

Du kan själv välja vilka betyg som ska ingå i betygsdokumentet. Beräkna en handläggningstid på upp till 10 arbetsdagar vid betygsbeställning. Om du efter att ha studerat på Kunskapsparken söker en utbildning någon annanstans, behöver du själv skicka med en kopia av ditt betyg. Om du har eller skapar ett studerandekonto och loggar in på webbansökan, kan du beställa dina betyg under fliken "Beställningar", se länk nedan. Betygen skickas hem till dig per post. 

Till dig som har sökt högskoleutbildning
Kunskapsparken i Sollentuna är ansluten till den nationella betygsdatabasen BEDA sedan 2015. Vi skickar kontinuerligt in uppgifter om enstaka betyg och slutbetyg utfärdade hos oss. Betygen används vid antagningen till högskoleutbildningar. Det betyder att du inte behöver skicka in några kopior på betyg. Men kontrollera för säkerhets skull att kurser du har läst och blivit betygsatt på finns registrerade på ditt studerandekonto hos antagning.se För att kunna se dina betyg där måste du ha gjort en ansökan till universitet/högskola.

 

Publicerad: 31 augusti 2016