Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Händelsen vid Drottningatan den 7/4

Med anledning av händelsen vid Drottninggatan i Stockholm i fredags 7/4 har Sollentunas förskolor och skolor beredskap för krishantering.

Barn- och utbildningskontoret i Sollentuna är beredda att stötta förskolor och skolor i krishantering vid behov. Ta kontakt med ert barns skola, antingen elevhälsan eller rektorn, om ni har funderingar eller känner oro.

På vårdguiden finns information om vård och stöd i samband med händelserna i centrala Stockholm. Till vårdguidens webbplats (Länk till annan webbplats, https://www.1177.se/Stockholm/)

På bris webbplats finns information om hur du kan prata med barn om händelsen i centrala Stockholm. Till bris webbplats (Länk till annan webbplats, https://www.bris.se/om-bris/aktuellt/sa-kan-du-prata-med-barn-om-handelsen-i-centrala-stockholm/)

Stockholms läns landsting kan tillhandahålla informationsskrifter för den som varit med om en allvarlig händelse. Skrifterna finns att ladda ner på både svenska och engelska på katastrofpsykologi.sehttp://katastrofpsykologi.se/hur-vi-arbetar/informationsmaterial/

För bekräftad och uppdaterad information om händelsen i Stockholm city, besök krisinformation.se (Länk till annan webbplats, https://www.krisinformation.se/).