Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Arena Satelliten är ett av Stockholms hetaste ungdomshus

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Ungdomshuset Arena Satelliten

Allfarvägen 4

191 86 Sollentuna

08-579 228 94

Satelliten är en mötesplats för ungdomar för en kreativ fritid. Här finns den senaste tekniken och rum för skapande och möten. Hit är alla unga från sexton år välkomna.

Arena Satellitens ungdomsverksamhet riktar sig till dig i åldern 16-25 år. Här kan du skapa en fritid på dina villkor, efter dina intressen och önskemål. Har du idéer och vill dra igång ett projekt? Här finns fritidsledare som coachar dig som har ett större projekt du vill dra igång. Du som vill jobba självständigt i våra replokaler har tillgång till musikavdelningen 95 timmar i veckan. Du kanske vill genomföra en konsert, en välgörenhetsgala, en utställning, göra en film, sända podcast.  Resurser kan sökas i form av lokaler, utrustning, ledare och pengar. Du är också välkommen att engagera dig i de grupper som redan finns på Arena Satelliten.

Studios och replokaler

Replokaler, studios och danstudio är bokningsbara söndag – måndag 8-22, lördagar 8-19, med vissa reservationer.

  • Podd-studio
  • DJ-studio med pioneer-utrustning
  • två studios för Hip Hop och elektronisk musik och
  • Inspelningsstudio 
  • Replokaler
  • Dansstudio

Ungdomar mot våld

Ungdomar Mot Våld är en ungdomsdriven förening som har fokus på eventsäkerhet. Cirka en gång per år påbörjas en ny grupp som får genomgå en utbildning. Här ingår bland annat teoretisk eventsäkerhet, arenateori, visitation, radiokommunikation, konflikthantering, lag och rätt, första hjälpen, brandsäkerhet, säkerhetsplanering och riskanalyser.

Arena Satellitens webbsida

Eventhallen Klubben

I Arena Satelliten finns en stor eventdel med stor scen som är fullt utrustad med ljud- och ljusanläggning som kan hyras för föreställningar, konserter och konferenser. Ljud- ljusanläggningen och tekniker ingår inte i lokalhyran utan beställs separat. 

Avgift för lokalerna i Arena Satelliten

 

Publicerad: 12 april 2019