Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Musik på Edsbergs slott

Musik på Edsbergs slott.

Musik

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Lär dig spela ett instrument, spela i band, skapa musik i studio eller gå med i en musikförening! Här finns körer, orkestrar och folkmusikgrupper.

Kulturskolan

Barn och unga är välkomna till kulturskolan. Här kan du lära dig att spela instrument, spela tillsammans med andra i orkester eller rockband, sjunga i kör eller solo och vara med på konserter.

Sollentuna kulturskola

Musik för dig med funktionsnedsättning

Varje onsdag kan du lyssna på musik och fika på Musikcafé Eldqvarn i Häggvik. Du som gillar att dansa till musik kan komma på Club Galaxy på Arena Satelliten. Funkisfestivalen är en musiktävling som du kan anmäla dig till.

Studios och replokaler

Arena Satelliten erbjuder ungdomar från 16-25 år flera musikverksamheter. Här finns bland annat två studios vid namn M-Line, en produktionsstudio för band, en DJ-studio, samt en podcast-studio. På kulturskolan kan du lära dig spela instrument och spela i band. Här finns också musikstudio och kurs i musikproduktion. Även Annorlunda musikskola har kurser och lokaler.

Edsvik musikfestival

En årligen återkommande musikfestival på Edsvik. Festivalen hette från början Sollentuna Rock- och bluesfestival.

Edsviks musikfestival

Kammarmusik på Edsbergs slott

Kungliga musikhögskolan KMH i Stockholm har sin kammarmusikutbildning på Edsbergs slott. Här studerar cirka 25 personer violin, viola, violoncell eller piano. Hela övre planet disponeras av Kungl. Musikhögskolan. Eleverna ger regelbundet konserter på Edsbergs slott.

KMH på Edsberg

Musikföreningar

Publicerad: 15 maj 2019