Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Boka en sporthall eller gymnastiksal

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Sporthallar och gymnastiksalar kan hyras av idrottsföreningar, företag och privatpersoner. Sista ansökningsdag för säsongstider är 15 april. Strötider kan bokas året om.

Boka en anläggning

Boka en idrottshall för träning eller event

Gymnastiksalar i Sollentuna

Fasta träningstider i gymnastiksalarna kan hyras av idrottsföreningar, privatpersoner eller företag. Du kan också hyra en gymnastiksal för ett enstaka tillfälle. Sista ansökningsdag för säsongsabonnemang är 15 april. Strötider kan bokas året om. Mer information om hittar du genom att klicka på länken "Boka gymnastiksal" till höger. De gymnastiksalar som finns i Sollentuna är:

Sporthallar i Sollentuna

Sporthallar kan hyras av idrottsföreningar för fasta abonnemang under hela året. De kan också hyras för enstaka tillfällen av företag och privatpersoner. Sista ansökningsdag för säsongsabonnemang är 15 april. Strötider kan bokas året om.

Edsbergs tennishall

Tennisbanor vid Edsbergs sportfält kan du hyra genom Edsbergs tennishall AB. Hallen har fyra PlexiPave banor med måtten 18x36 m. 

Boka tennisbanor i Edsberg

Sollentuna Rackethall

I Sollentuna rackethall finns banor för badminton, tennis, innebandy och pingis. Stubbhagsvägen 6, nära Sim & sporthallen. Tfn: 08-96 96 10.

Boka banor i Sollentuna rackethall

Publicerad: 10 december 2018