Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Sport - och idrottsaktiviteter

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

I Sollentuna har vi 64 föreningar som erbjuder 33 olika sporter. Om du vill börja idrotta så kan du ta kontakt med en förening. Här finns också anläggning för spontanidrott där du kan träna på dina egna villkor.

Föreningarna i kommunen finns i föreningsregistret. 

Föreningsregister

Spontanfotboll på fredagar!

Nu finns möjlighet att spela fotboll på fredagar mellan 20.00-23.00 i Häggvikshallen. Du behöver inte anmäla dig. Du kommer när det passar dig. 

Fotbollskvällar i Häggvikshallen

Träning för dig med funktionsnedsättning

Flera föreningar har verksamhet anpassad till dig med funktionsnedsättningar. För alla åldrar.

Anpassad träning

Anläggningar för spontanidrott

Du måste inte tillhöra en förening för att vara aktiv! Här finns näridrottsplatser, motionsspår och utegym där du kan träna på dina egna villkor. Du är också välkommen till skateparken på Sollentunavallen och parkourbanan vid sportfältet.

Vintersporter

Här kan du vara aktiv på vintern. När isen lagt sig plogar vi en 14 km lång isbana på sjön Norrviken och det ör full fart i skidspår och i den alpina anläggningen Väsjöbacken. Alla är också välkomna på allmänhetens åkning på Sollentunavallen. Där har vi två ishallar och en bandyplan ute.

Publicerad: 18 november 2019