Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

VR-bild över naturreservat

Upplev naturreservaten med VR-glasögon

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Upplev Sollentunas naturreservat i 360 graders flygbilder. Det hjälper dig att upptäcka och hitta ut till naturreservaten. Prova den nya tekniken och ladda ner appen Roundme för Android eller iOS.

 När du har laddat appen i din mobil kan du söka "Sollentunas naturreservat 360" direkt i appen. Du kan även söka varje naturreservat för sig: Östra Järvafältet, Tegelhagsskogen, Södra Törnskogen och Rösjöskogen.

Det fungerar med alla VR glasögon på marknaden, från budget kartongmodell till exklusivare modeller. Med en mobil eller surfplatta kan du dessutom använda Gyroscope/Autofollow funktionen (ett rörelsekänsligt panorama) där betraktaren kan hålla upp sin mobila enhet och förflytta sig i bilden, liknande känslan av att titta ut genom ett fönster. 

Du kan också utforska alla flygbilderna i 360 grader direkt i din dator. Använd länkarna nedan.

VR-glasögon gör det möjligt att uppleva 3D-världar genom mobilen. Mobilen placeras i glasögonen och fungerar som en bildskärm. Användaren styr upplevelsen genom att vrida på huvudet.

Publicerad: 11 april 2019