Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Påsklov

Dags för påsklov!

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Då var det dags igen för ett härligt långt lov från skolan. När du har fått nog av påskmat och påskgodis är du kanske redo att testa något nytt!

Prova på olika bollsporter

Sollentuna tennisklubb bjuder in till Multisportläger med basket, fotboll, tennis, pingis, innebandy, frisbeegolf med mera.

  • Tisdag 3 april – fredag 6 april kl. 09.00-12.00.
  • Åldrar: 9-15 år.
  • Plats: Edsbergs tennishall, Edsbergs sportfält. Inomhusläger.

Föranmälan tas tacksamt emot till magnus@sollentunatk.com , underlättar för tränarplanering. Men det är öppet hus, bara att dyka upp för de som vill.

Välkommen till Biblioteken i Sollentuna!

På Sollentuna bibliotek kan du lära dig origami och vika fina askar och tulpaner. Här blir det också skrivarverkstad för dig som gillar att skriva. Till biblioteken kan du också ta dig för att pyssla, spela spel och läsa böcker. 

  • Origami på Sollentuna bibliotek. Tisdag 3 april Kl 14.00 på Sollentuna bibliotek. Lär dig vika fina askar och tulpaner. Och kanske något annat! Från ca 6 år
  • Påsklovspyssel på Arena Rotebro. Tisdag, onsdag & fredag under påsklovet Kl 10.00-12.00 & 13.00-16 på Arena Rotebro. Vi pysslar och läser tillsammans under lovet. Från ca 6 år
  • Det tutar och blinkar! Onsdag 4 april kl 15 på Sollentuna bibliotek. Johan Anderblad (Bolibompa), författare till bilderböckerna ”Bojan och brandbilen” berättar om Bojan som älskar alla fordon och allt som rör brandbilar och polisbilar. Från 4 år.
  • Skrivarverkstad. Torsdag 5 april kl 14.00-15.30. Sollentuna bibliotek. Vi leker med texter och ord. Roliga övningar för dig som aldrig skrivit förut och du som är van. För dig som är 9-12 år. Anmäl dig till biblioteket@sollentuna.se

Northside

På Northside finns en fritidsklubb för dig som är 10-12 år. Du som är 12-17 år är välkommen till fritidsgården. Läs mer om Northside!

Arena Satelliten

Du som har fyllt 16 år är välkommen till Arena Satelliten där du kan träffa kompisar och testa att göra en egen Podcast och att Dja. Här finns rum för skapande: dans, konst, musik och film. Läs mer om Arena Satelliten!