Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Terminsavgifter med mera

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Här kan ni läsa mer om vad det innebär att ta del i kulturskolans verksamhet, terminsavgift, vad som gäller du anmäler dig, instrumenthyra, avanmälan eller byte till annat ämne, med mera.

Studiedagar och friluftsdagar

På grundskolans och gymnasiets friluftsdagar och studiedagar pågår undervisningen som vanligt om inget annat delgivits.

Litteratur, noter och förbrukningsmaterial

Eleven står för kostnaden av noter och spelböcker. Orkester- och ensemblenoter finns att låna på kulturskolan. Kostnaden för förbrukningsmaterial såsom strängar och rör etc. betalas också av eleven. 

Egen träning och övning

Vanligt är att eleven har en lektion i veckan med lärare. Förhoppningsvis deltar eleven också i en ensemble, orkester eller annan gruppverksamhet som dans och teater, och besöker därmed kulturskolan flera gånger i veckan vilket vi alla önskar. Om eleven dessutom övar på egen hand mellan lektionsgångerna blir det riktigt bra och roligt!

Anmäl frånvaro direkt till din lärare

Om du är sjuk eller måste vara frånvarande av annan orsak så anmäler du det direkt till din lärare. Många kommer till oss även om de varit hemma från skolan för sjukdom. Vi uppmanar all som är sjuka att stanna hemma. Detta för att hindra smittspridning.

Undervisningstid

Som musikelev på kulturskolan har du olika lektionstid beroende på undervisningsform. Det varierar från 20 min till 90 min eftersom undervisningen sker både enskilt och i grupp.