Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Busiga händer med Dockteatern Tittut

Barnteater

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Upplevelser för stora och små. Ta del av musik, dans och teaterföreställningar! Här presenterar vi aktuellt program.

Här presenterar vi höstens program för de minsta barnen och familjer.

Föreställningar på vardagar

Biljetter till föreställningarna på vardagar bokar du här. För barngrupper skickar vi faktura i efterhand. Om du beställer ett litet antal biljetter kan du betala kontant vid dörren.

Boka biljetter till barnteater i Sollentuna. 

Öar

29 och 30 november kl. 09.30 och 10.45 på Arena Rotebro, Turebergs Torg. För barn 3-6 år. En upplevelse för alla sinnen guidad av två musiker och två dansare. En produktion från Länsmusiken av koreograf Ingrid Olterman. 

Boka biljetter.

Bli vår gäst!

3 december kl. 10.00 på Kulturskolan. Musikal med elever från Sollentuna Kulturskola som bygger på historien om Skönheten och Odjuret. En produktion från Sollentuna kulturskola. 

Boka biljetter.

Busiga Händer

13 och 14 december kl. 09.30 och 10.45 på Kulturskolan, Rudbecks väg 143E. För barn 2,5 - 6 år. En saga om att gå och lägga sig. Berättelsen projiceras på tak, golv och väggar så att barnens kroppar och skuggor blir en del av föreställning. Med Dockteatern Tittut. Boka biljetter.

Familjeföreställningar

Biljetter till familjeföreställningarna köper du via Tickster. 

Biljetter till familjeföreställningar.

Imse vimse Mozart

10 november kl. 14.00 på Kulturskolan, Rudbecks väg 143E. För barn 3-9 år. Barnen får träffa Mozart som just har vaknat efter en djup sömn, utmattad efter att ha varit på turné med sina vänner i 250 år! En produktion från Länsmusiken med Opera improvisatörerna. 

Köp biljetter.