Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Barnkultur 2017

Barnteater

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Upplevelser för stora och små. Ta del av musik, dans och teaterföreställningar!

Föreställningar på vardagar

Föreställningar på vardagar spelas både på kulturskolan, Arena Rotebro och Arena Satelliten. Boka platser här!

Resterande program 2017

Havsfrun

17 november 9.30 och 10.45 på Arena Rotebro. Den ensamma lådan kämpar sig fram genom vågorna. Någon är på flykt, sökandes efter hjälp. En flicka hittar lådan när hon letar vackra stenar vid stranden. Vem är där inne? En produktion från Länsmusiken. För barn 3 - 9 år. Boka platser här!

Panik på playan

14 december. 09.30 och 10.45 på Arena Rotebro
15 december. 09.30 och 10.45 på Arena Satelliten
Maja och hennes pappa semestrar i Söderhavet. En dag när de är på zoo kommer Maja bort – eller är det pappa som har försvunnit? För barn 4 – 7 år med Teater Barbara. Boka platser här!

En värld full av liv

4 december kl 10 på Kulturskolan. En färgstark musikal med elever och lärare med sång, musik, dans och masker som är inspirerad av filmen Lejonkungen. Boka platser här!

Familjeföreställningar

Ta med hela familjen och kom till kulturskolan där vi spelar höstens föreställningar på lördagar. Köp biljetter här!

Clownen Manne

11 november 14 på Kulturskolan, Rudbecks väg 143. Clownen Manne ar roat barn i 40 år nu. För många blir det här ett kärt återseende för andra första gången de får träffa Manne i en föreställning med tal och teckenspråk, för både hörande och döva. Passar alla åldrar, från 4 år. Köp biljetter här!

Havsfrun

18 november kl 14 på Kulturskolan
Den ensamma lådan kämpar sig fram genom vågorna. Någon är på flykt, sökandes efter hjälp. En flicka hittar lådan när hon letar vackra stenar vid stranden. Vem är där inne? Ska hon lyckas öppna lådan? En produktion från Länsmusiken. För barn 3 - 9 år. Köp biljetter här!

En värld full av liv

1 december kl 19 på Kulturskolan
3 december kl 14 och 19 på Kulturskolan
En färgstark musikal med elever och lärare med sång, musik, dans och masker som är inspirerad av filmen Lejonkungen. Köp biljetter här!