Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Barn på cykel

Trygg i trafiken

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Trafik- och fastighetskontoret i Sollentuna kommun arbetar kontinuerligt med förbättringar av trafiksäkerheten i Sollentuna med utgångspunkt i de boendes egna upplevelser. I år har turen kommit till Viby och Helenelund.

Dialogmöte i augusti 2018

Boende i Viby och Helenelund är varmt välkomna att delta dialogmötet. På plats finns tjänstemän och politiker från trafik- och fastighetskontoret. I grupper kommer vi att diskutera vilka platser som är problematiska ur trafiksäkerhetssynpunkt.

Dialogmöte Helenelund

  • 28 augusti, kl.18.00–20.30 på Helenelundskolan. 
  • Anmäl dig till: tfn@sollentuna.se. Ange ”Dialogmöte Helenelund”  i ämnesraden. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. 

Dialogmöte Viby

  • 29 augusti, kl.18.00–20.30 på Runbacka skolor.
  • Anmäl dig till: tfn@sollentuna.se. Ange ”Dialogmöte Viby” i ämnesraden. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. 

Kommande kartläggningar

  • 2019 Rotebro och Norra Edsberg
  • 2020  Rotsunda och Rotsunda gård

2021 är det ett uppsamlingsår.

Ökad trygghet i trafiken

I kart­­lägg­ningen ingår dialogmöte, enkät, hastighetsmätningar och platsbesök. Resultatet från kartläggningen kommer att vara underlag för fortsatt utveckling av trafikmiljön i områdena. Resultatet kommer skickas per post, till dig som medverkat, och redovisas på denna sida.