Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Arbetet startar i Södersätra

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

20150701 - Information till fastighetsägare i Södersätra. 

Upphandlad entreprenör

Nu är det klart att det blir SVEAB som fått uppdraget att bygga ut gator, vatten och avlopp i Södersätra och Kastellgården. Uppdraget har upphandlats av Sollentuna kommun under våren och nu har parterna skrivit kontrakt.

Etablering sker under vecka 32 men redan nu i veckan kan ni se SVEABs personal på plats. Läs mer om Sveab här.

 

Brunnsbesiktning

Innan arbetena startar så behöver vi utföra besiktning av befintliga, privata brunnar. En separat kallelse och tidsbokning kommer att skickas ut till alla boende i området för att få svar på vilka som har egna brunnar. Vi avser börja med detta under juli. Alla berörda kommer att få sina brunnar besiktigade. Information och kontaktperson från besiktigande företag kommer att skickas ut via post.

Invigning/Spadtag

Torsdagen den 20 augusti inviger vi arbetet med Södersätras utbyggnad. Vi bjuder på korv och representanter från både kommunen och SVEAB kommer att finnas på plats. 

Tid: klockan 17:30

Plats: Hövdingevägen vid korsningen Nordmannavägen/Väsjövägen.

Välkomna!

Tidplan

Arbetena med att bygga ut gator, vatten och avlopp startar i början av augusti 2015 och i slutet av 2016 beräknas ledningsarbeten vara klara. Från sommaren 2016 har fastighetsägare i området möjlighet att söka bygglov.

Tidplanen kommer att kompletteras med mer detaljerad tidplan efter semestrarna.