Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Waxö Omsorgs AB

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Verksamhet: Hagavillan

Våra målgrupper

  • Autism
  • Autismliknande tillstånd
  • Utvecklingsstörning

Om oss

Vilka är vi?

Waxö Omsorg har sedan 1993 bedrivit daglig verksamhet för angiven målgrupp. I Waxö Omsorg utbildas personal kontinuerligt för att ge ett gott stöd. För de aktiviteter som erbjuds på verksamheten finns specialutbildad personal.

Vad vill vi?

Att brukaren får rätt stöd för att vara självständig i utvecklande aktiviteter i en stimulerande, positiv miljö utifrån sina egna önskemål. Självständighet, självbestämmande och gemenskap är grunden i allt vi gör.

Så arbetar vi

Personalen jobbar lösningsfokuserat och är bra på att se framsteg och att ge individuellt anpassat stöd på ett positivt sätt. All personal använder TAKK, Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation och AKK.

Vår dagliga verksamhet

Hagavillan

Här kan man jobba i Kafé Stationshuset med matlagning, bakning, kassa och servering, på tidningen Draken med foto och skrivande, i trädgården och med konstnärligt skapande. Man kan också träna och bada i Waxös egna spaanläggning.

Webbplats - Hagavillan

Publicerad: 12 april 2019