Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Stockholms Stadsmission Remakes dagliga verksamhet

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Lill Wiberg

Stockholms Stadsmission Remakes dagliga verksamhet

Sköldvägen 10

191 47 Sollentuna

08-684 234 38

Verksamheter: Stockholms Stadsmission Remakes dagliga verksamhet Farsta

Våra målgrupper

  • Personer med lindrig intellektuell funktionsnedsättning
  • Personer med autismspekrumtillstånd
  • Personer med neuropsykiatriska diagnoser

Om oss

Vilka är vi?

Remake är Stockholms Stadsmissions egna mode- och designmärke och bedrivs som ett socialt företag med fokus på textil produktion. I verksamheten finns bl a hantverkspedagog och arbetsterapeut. Personalen är utbildad i MI. Föreståndaren har 15 års erfarenhet av daglig verksamhet och handledaren har mångårig erfarenhet av målgruppen.

Vad vill vi?

Remake genomsyras av en stark värdegrund där individens behov av stöd, utifrån individuella förutsättningar och styrkor samt väg framåt mot önskat mål står i fokus. Verksamheten finns för att se och ge möjligheter, utmana för utveckling och frigöra egenmakt. Remakes design grundar sig i hållbarhet och långsiktighet i alla led. Vi vill ta vara på de resurser som finns för att öka kvaliteten och livslängden på en produkt.

Så arbetar vi

Produktionen styrs av en kollektion som tas fram säsongsvis av våra egna designers. Du behöver inte ha förkunskaper men ett intresse av textil produktion. Du får all den introduktion, arbetsledning och handledning som behövs och arbetar efter dina egna förutsättningar och i din egen takt. Då vi främjar mångfald bedrivs den dagliga verksamheten integrerad med annan verksamhet som riktar sig till människor som arbetstränar.

Vår dagliga verksamhet

Stockholms Stadsmission Remakes dagliga verksamhet Farsta

Fokus på textil produktion med tonvikt på sömnad. Försäljning av våra produkter sker via vår egen Remake-butik i Stockholms City. 

Webbplats - Remake

Publicerad: 12 april 2019