Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Nytida Stöd & Resurs

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Verksamhet: Lunda daglig verksamhet

Våra målgrupper

  • Autism
  • Autismliknande tillstånd

Kontakt

Telefon: 073-387 34 01
E-post: sofia.fredriksson@nytida.se 
Webbplats: Nytida Stöd & Resurs 

Om oss

Vilka är vi?

Personalgruppen har flera års erfarenhet av att arbeta inom daglig verksamhet och arbetar med metoderna lågaffektivt bemötande, motiverande samtal och tydliggörande pedagogik.

Vad vill vi?

Nytida Stöd & Resurs arbetar mot visionen ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”, med sikte på vårt uppdrag att ”med engagemang och expertis göra skillnad för varje individ vi möter”.

Så arbetar vi

Lunda daglig verksamhet utgår från Nytidas ramverk för pedagogik. Ramverket är ett verktyg och förhållningssätt som säkerställer att vi arbetar utifrån uppdrag och värderingar i Vår värld, evidensbaserad praktik och att vi arbetar med individen i centrum.

Vår dagliga verksamhet

Lunda daglig verksamhet

Lunda DV erbjuder arbetslivsinriktade verksamhet. Målet är att bidra till en personlig utveckling och främja din delaktighet i samhället. Vi erbjuder coaching till praktikplatser, teater- och tidningsverksamhet, gemensamma måltider, motion och hälsa.

Publicerad: 16 maj 2019