Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Adela Omsorg

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Adela omsorg

Framnäsbacken 4

171 66 Solna

08-522 921 10

Vårt ledord är kvalitet. Vi erbjuder hög personalkontinuitet, du får en kontaktperson som du har förtroende för. Våra medarbetare har utbildning, är erfaren och månar alltid om att hjälpa dig på det sätt du vill. 

Vår inriktning är

”Trygg Omsorg på DINA villkor” genom Hög personalkontinuitet med duktig utbildad och erfaren personal som alltid utgår från Dina hjälpbehov! Det är samma personal som kommer till Dig och du får hjälp av den personal som Du har förtroende för!

Så här kommer vi att planera din hemtjänst tillsammans med dig

Vi pratar med Dig om hur Du vill att hjälpen ska utföras, vilka dagar och tider. Detta skriver vi ned i en Genomförandeplan som vår personal sedan jobbar efter. Om du får förändrade behov eller önskemål så går vi igenom det, skriver en ny Genomförandeplan och personalen jobbar utifrån den. Vi är alltid flexibla vad gäller Dina önskemål!

Den personal som kommer hem till dig har följande kompetens/utbildning

Vi har utbildade undersköterskor och vårdbiträden som har minst 3-års erfarenhet inom området. Vi har även sjuksköterskor i företaget som kan bistå med rådgivning vid behov.

I övrigt vill vi lova dig

En Trygg Omsorg på Dina Villkor! Vi strävar dagligen efter att uppnå våra mål: - Du ska känna dig Trygg med oss! - Du ska känna att vi ständigt finns för Dig! - Vår hjälp ska ge Dig hög Livskvalitet!

Vi använder följande underleverantörer

Matlåda: – 

Vi kan tala följande språk förutom svenska

All personal: Engelska

Flera i personalen: Persiska, tyska, spanska, kurdiska, turkiska, tigrinska med flera. Någon enstaka i personalen Engelska

Kontinuitet

Hos oss får Du personalkontinuitet, det är samma personal som kommer till Dig och Du får hjälp av den personal som Du har förtroende för. Personalen är erfaren och mycket kompetent och månar alltid om att hjälpa Dig på det sätt Du vill. Dina önskemål och dina behov är i centrum för oss! Du får en egen Kontaktperson som kommer finnas för dig som du alltid kan ta kontakt med för att prata om olika önskemål och funderingar!

Flexibilitet

Vi jobbar efter dina önskemål! Om du får ändrade behov och önskemål så utgår vi från det! Vi är flexibla och anpassar oss efter hur just Du vill ha det! Du kan alltid nå oss, och kan när som helst prata med oss om dina behov!

Självbestämmande och integritet

Vi finns för Dig! Vi månar efter att hjälpa dig på det sätt som Du önskar. Vi utgår alltid ifrån att Varje människa är en unik individ med egna förutsättningar och behov. Gott bemötande handlar om att visa respekt för en annan människa. Du formar hjälpen tillsammans med oss! Verksamheten kännetecknas av god etik och ett respektfullt bemötande.

Trygghet

Vi ger Dig en Trygg omsorg på Dina villkor! Din röst är oerhört viktig för oss och för det arbete vi utför. Vi strävar alltid efter att nå målen i vårt dagliga arbete är: - Du ska känna dig Trygg med oss! - Du ska känna att vi ständigt finns för Dig! - Vår hjälp ska ge Dig hög Livskvalitet!

Social samvaro och aktiviteter

Personalen ger Dig ett gott bemötande och månar alltid om att ge Dig en varm, fin omsorg! De sitter gärna ner med Er och samtalar. Vi samarbetar med frivilligorganisationer där det också finns möjlighet till aktiviteter! Vi ordnar även tillställningar där vi bjuder in dig!

Mat och måltider

Måltider är en betydelsefull del i våra liv. Hur Du upplever kvaliteten på insatser gällande mat och måltider tror vi har en stor betydelse för ditt välbefinnande såväl fysiskt som psykiskt. Vi hjälper dig därför med maten på det sätt som du önskar: vad Du ska äta, hur vi kan göra måltiden till en trevlig stund för Dig! Vi bistår gärna med planeringshjälp av mat där vi utgår från vedertagen näringslära!