Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Valbara hemtjänstföretag

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

I Sollentuna får du som är beviljad hemtjänst själv välja vilket företag om ska ansvara för din hemtjänst, bland de kommunen har godkänt.

Valbara företag – 75 eller fler kunder

Kontaktuppgifter

Hemsida

Presentation 

AB SOLOM är det kommunala alternativet, vi har lång erfarenhet av att utföra hemtjänst, ledsagning och avlösning i hemmet. Våra medarbetare har en gedigen utbildning och erfarenhet av vård och omsorg.

Läs mer om AB SOLOM och hur de arbetar

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi har specialkompetens inom demenssjukdomar, stroke, vård i livets slutskede och psykiska funktionshinder.

Läs mer om Agdas Hemtjänst och service och hur de arbetar.

Kontaktuppgifter

Hemsida

Presentation

Vi erbjuder individanpassad vård- och omsorgstjänster som är inriktad mot äldre och funktionshindrade. Ett flexibelt och engagerat gäng med lång erfarenhet inom vården som sätter stort fokus på människans drivkraft att vilja styra över sitt liv. 

Läs mer om Akedo omsorg och hur de arbetar

Kontaktuppgifter

Hemsida

Presentation

Vi är ett litet företag som arbetar med kontaktpersoner då vi prioriterar kontinuitet och flexibilitet. Vår personal är utbildade undersköterskor eller vårdbiträden under utbildning. Vi sätter dina önskemål och behov högt. 

Läs mer om Anna & Pirjos hemtjänst och hur de arbetar

Valbara företag – 20-74 kunder

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi är engagerade, hjärtliga och smidiga! Inget ska upplevas som svårt eller krångligt i kontakten med oss, det är därför vi heter Enklare Vardag. 

Läs mer om hur Enklare Vardag arbetar

Beställningsstopp

Eveo hemtjänst är för tillfället inte valbara. För mer information kontakta von@sollentuna.se 

Kontakt

Hemsida

Presentation

Eveo vill vara med och bidra till att förbättra livskvalitet för människor med någon form av omsorgsbehov. Utifrån det erbjuder vi kunder en omsorg som bygger på kvalitet och hög kontinuitet med respekt för kundens självbestämmande och integritet.

Vi är valbara i Helenelund, Tureberg, Rotebro, Sjöberg, Häggvik och Edsberg.

Läs mer om hur Eveo arbetar

Kontakt

Hemsida

Presentation

Ideal Vård och Service AB är ett privat företag inom hemtjänst och hushållsnära tjänster. Verksamhetsansvarige är sjuksköterska. Personalen är utbildade undersköterskor och vårdbiträden med lång arbetserfarenhet inom vården. Vår inriktning är Nutrition.

Läs mer om hur Ideal Vård och Service arbetar

Kontakt

Hemsida

Presentation

IRMA är ett litet företag med mycket god kvalité och extra tjänster. Vi kommer inte att bli så stora så att vi förlorar kontroll över händelserna eller att vi måste göra avkall på kvalité. 

Läs mer om hur IRMA Hemtjänst arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi är det självklara valet för dig som bor i Sollentuna! Vi har dessutom hög kontinuitetsgaranti, vilket för dig som kund innebär att du nästan alltid träffar en och samma person som fungerar som din kontaktperson samt uträttar dina ärenden.

Läs mer om hur Sollentuna Omsorg arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi är ett företag med stora ambitioner, Kunden är alltid i centrum. Genom att förse kunden med en god och trygg miljö tillsammans med vår personal så ser vi till att stärka kundens möjligheter att leva ett så fritt liv som möjligt. 

Läs mer om hur Vemano arbetar

Valbara företag – 0-19 kunder

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi finns för Dig som behöver hjälp och stöd i din vardag med omvårdnad, matlagning, inköp, städ eller ledsagning när du ska på promenad eller besöka andra inrättningar. 

Läs mer om hur 1:a Aktiva valet arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Med en vision om att öka livskvalitén och bidra till att förbättra vardagen för individer med speciella behov startades Ansvarsfull Omsorg. Vi erbjuder kunder med beviljad hemtjänst en individ- och behovsanpassad omsorg.

Läs mer om hur Ansvarsfull Omsorg arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi erbjuder omvårdnadstjänster och servicetjänster och personlig assistans. Vår målsättning är att Du kontinuerligt har samma personal och att dina insatser alltid utförs med hög kvalitet och service.

Vi är valbara i Helenelund, Tureberg, Rotebro, Norrviken, Sjöberg, Vaxmora och Häggvik.

Läs mer om hur Aros Omsorg arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Assistans och Hemtjänst i Sollentuna erbjuder hemtjänst och personlig assistans dygnet runt. Med mångsidigt stöd och service vill vi ge våra kunder en känsla av trygghet, inflytande och självbestämmande. 

Läs mer om hur Assistens Hemtjänst i Sollentuna arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi bedriver hemtjänst och på följande sätt vill vi beskriva vår värdegrund: Vår värdegrund är företagets "hjärta" eller kärna som ska känneteckna våra möten med uppdragsgivare, kunder och personal. Edna Care & Service arbetar med en värdegrund med fokus på kontinuitet, flexibilitet, kvalitet, säkerhet, integritet och värdighet. Detta kan ni förvänta er av oss. Vi arbetar enligt våra hörnpelare som sammanfattas i arbetssättet KVISTKvalitet-Värdighet-Integritet-Säkerhet-Trygghet

Läs mer om hur Edna Care & Service AB arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

MKH eftersträvar en flexibel organisation med delegerat ansvar där målsättningen är att ha engagerade, professionella och kundorienterade medarbetare. Vi erbjuder utbildning för personal där man bl.a. går igenom nya riktlinjer och rutiner.

Läs mer om hur Mångkulturell Hemtjänst arbetar.

Kontakt

Hemsida 

Presentation

Utformningen av det stöd som ges, inriktas på att våra kunder får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande, trygghet och meningsfullhet. Omsorg Vi Care har en stor tilltro till varje människa och att denne är unik. 

Läs mer om hur Omsorg Vi Care arbetar.

Kontakt

Hemsida

Presentation

Vi har lång erfarenhet inom äldreomsorg. Vi strävar efter att kunna ge våra kunder möjlighet att bevara sin nuvarande funktion och stimulera de sämre fungerande funktionerna. Vårt mål är att kunna ge varje individ ett gott och tryggt liv och insatserna sker alltid på dina villkor.

Läs mer om hur Proffssystern arbetar.

Kontakt

Hemsida

  • Svanen Hemtjänt
    08-717 57 00
    info@svanenhemtjanst.se

  • Verksamhetsansvarig, Rakhel Habtemariam, 070-407 28 10  

    Samordnare, Siv 070-091 81 23 eller 073-643 75 08

Presentation

Vi arbetar aktivt för att garantera alla kunder hemtjänstinsatser av högsta kvalitet genom att erbjuda individuellt utformade insatser anpassade efter kundens specifika behov och önskemål. 

Läs mer om hur Svanen Hemtjänst arbetar.