Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Ungdomsmottagning

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Ungdomsmottagningen, Socialkontoret

Tingsvägen 19, 5 tr

191 61 Sollentuna

08-579 211 80

Vi vänder oss till ungdomar och unga vuxna upp till och med 22 år. Här arbetar barnmorskor, kuratorer, och läkare. Det här är din mottagning, det är gratis för dig att besöka oss och vi har tystnadsplikt. Vi som jobbar här har hbtq-kompetens.

Här kan du få rådgivning om preventivmedel, göra graviditetstest, testa dig mot könssjukdomar, få akut p-piller, hämta kondomer samt få rådgivning kring kropp och sexualitet. Du kan också komma hit och prata med kurator. Det kan gälla till exempel stress, nedstämdhet, sexualitet, relationer, identitet eller något helt annat. Vi erbjuder även samtal för par som vill prata om sin relation.

Följ oss på Instagram

 

Besök oss

För att komma till oss kan du antingen boka tid, eller komma på något av våra drop-in tider. Du bokar tid via webben och mina vårdkontakter eller så kan du ringa till oss, se tfn nummer nedan.  

Rådgivning och tidsbeställning

måndag, tisdag, onsdag och fredag kl. 10.30 - 12.00. Tfn nummer: 08-579 211 80

Boka gärna tid på webben - Ungdomsmottagningen online

Prova på mindfulness!

Nu finns möjlighet att boka in en individuell tid för att prova på mindfulness och lära dig mer om stresshantering.

Kontakta kurator Linda för att få veta mer eller för att boka en tid. Tel: 0739151190 eller maila: linda.yrmark@sollentuna.se